dvdrw Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 Привет на всички. Продавам въпросното дъно (процесора и картата вече ги продадох). Дъното е с остатъчна гаранция около 7 8 месеца (може и малко повече да са). Гаранцията е към Адроит. Кабели, диск, ламаринката със 2та външни сата порта, ламаринка за кутията - т.е. цялата комплектация без кутията. Цена - 180 лева. Възможен е коментар на цената (ако купувача се обоснове защо трябва да има такъв коментар ) Характеристики - ТУК Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 Привет на всички. Продавам въпросното дъно (процесора и картата вече ги продадох). Дъното е с остатъчна гаранция около 7 8 месеца (може и малко повече да са). Гаранцията е към Адроит. Кабели, диск, ламаринката със 2та външни сата порта, ламаринка за кутията - т.е. цялата комплектация без кутията. Цена - 180 лева. Възможен е коментар на цената (ако купувача се обоснове защо трябва да има такъв коментар ) Характеристики - ТУК Защо го продаваш? И колко е била гаранцията 1 или 2 години, т.е. колко време е ползвано ми е въпроса? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted November 5, 2008 Author Share Posted November 5, 2008 Защо го продаваш? И колко е била гаранцията 1 или 2 години, т.е. колко време е ползвано ми е въпроса? Минах малко към лагера на АМД, защото ми изпаднаха дъно и процесор на добра цена. Дъното е ползвано година и малко, с 2 години гаранция е от Адроида (с толкова ги дават там) - купувано е на 25.09.2007 година. Дъното може да се тества предварително, няма проблем за това. При мен беше ползвано с Е6550 и Е8200, 2х2ГБ А-дата 800мхз, 8600ГТС и 550 вата Чийфтек захранване. Не съм почитател на клока отдавна, дъното не е мъчено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted November 7, 2008 Author Share Posted November 7, 2008 Нова цена - 170 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agile Posted November 9, 2008 Share Posted November 9, 2008 Имам интерес, писъл съм ти лично. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.