Jump to content
BulForum.com

Продавам дъно Gigabyte P35-DS4/r.1.1

Recommended Posts

Привет на всички.

Продавам въпросното дъно (процесора и картата вече ги продадох).

Дъното е с остатъчна гаранция около 7 8 месеца (може и малко повече да са).

Гаранцията е към Адроит. Кабели, диск, ламаринката със 2та външни сата порта, ламаринка за кутията

- т.е. цялата комплектация без кутията.

Цена - 180 лева. Възможен е коментар на цената (ако купувача се обоснове защо трябва да има такъв коментар:) )

Характеристики - ТУК

Привет на всички.

Продавам въпросното дъно (процесора и картата вече ги продадох).

Дъното е с остатъчна гаранция около 7 8 месеца (може и малко повече да са).

Гаранцията е към Адроит. Кабели, диск, ламаринката със 2та външни сата порта, ламаринка за кутията

- т.е. цялата комплектация без кутията.

Цена - 180 лева. Възможен е коментар на цената (ако купувача се обоснове защо трябва да има такъв коментар:) )

Характеристики - ТУК

Защо го продаваш? И колко е била гаранцията 1 или 2 години, т.е. колко време е ползвано ми е въпроса?

Защо го продаваш? И колко е била гаранцията 1 или 2 години, т.е. колко време е ползвано ми е въпроса?

Минах малко към лагера на АМД, защото ми изпаднаха дъно и процесор на добра цена. Дъното е ползвано година и малко, с 2 години гаранция е от Адроида (с толкова ги дават там) - купувано е на 25.09.2007 година. Дъното може да се тества предварително, няма проблем за това. При мен беше ползвано с Е6550 и Е8200, 2х2ГБ А-дата 800мхз, 8600ГТС и 550 вата Чийфтек захранване. Не съм почитател на клока отдавна, дъното не е мъчено.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...