pazu Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 Като бях малък си спомням че имаше едни ключодържателчета дето представляваха едно малко калъфче и вътре 2-3 супер малки отверчици ... до колкото си спомням цветовете на дръжките бяха червен , жълт и зелен , та ако на някой му се намира такова чудо нека да пише също така който има други мини-инструменти ключодържатели - или ставащи за такива , нека пише За момента НЕ ми трябват оферти за мини ролетка и звездо-гаечното ключе 6ца от обувките diamond - имам ги Очаквам снимки Link to comment Share on other sites More sharing options...
afsjr Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 Имам го тоя с отверките. Какви пари даваш ? EDIT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 Имам го тоя с отверките. Какви пари даваш ? я качи някой снимка, че и на мен ми стана интересно Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted November 20, 2008 Author Share Posted November 20, 2008 ок .. трябва ми спешно още едно звездо-гаечно ключе 6ца от обувките diamond наистина е спешно ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kadravia Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 Колко пари даваш за ключето? Имам едно ама малко изтъркано. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted November 20, 2008 Author Share Posted November 20, 2008 снимчица ? :} Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kadravia Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 Всъшност ключето не е толкова изтъркано,даже почти няма никакви следи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 Ако дойдеш до тракия ти подарявам ключето на Даймънд,понеже не ми трябва. EDIT:А честито да ти е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.