Jump to content
BulForum.com

afsjr

Members
 • Content Count

  132
 • Joined

 • Last visited

About afsjr

 • Rank
  Напреднал Член

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Plovdiv
 1. Интересувам се от плочата на Паша Христова.В какво състояние е.Цена и ако може загавията на песните.Благодаря предварително

 2. На мен пък ми се е налагало няколко пъти да пиша от телефона. Пълно мъчение си е да го напиша на кирилица, понеже има изобразени само латинските букви по копчетата. На някои от компютрите в училище също няма. Аз лично предпочитам да чета грамотно написан текст на латиница, отколкото кирилица с 430958430958309 правописни грешки в 2 реда. Аз съм против.
 3. afsjr

  boxing

  Има и в една зала в Смирненски. Срещу магазин Сани. Колорадо май се казваше. Но така е сложена, че не можеш да се развихриш Ако тръгнеш да риташ и ще удариш някой пейка.
 4. Възможно е да има 2 броя такава карта. Питайте първо човека според мен
 5. При хората с големи разпродажби от примерно 20 неща... Като само се добавят и изчезват неща какво става ? 2 страници гледаш да видиш какво е останало.
 6. Това е тъпо. Няма да ровя 1 страница, за да разбера кой какво е продал, добавил е какво му е останало.
 7. Май има проблем с изпращането на ЛС. И не е само при мен.
 8. Аз си знам за какво бях наказван преди 1 година. Нямам спомен да пише в правилата,че не можеш да си цитираш поста,когато намаляваш цената,но вие си знаете.
 9. Аз защо си мисля,че намали цената на телефона Става въпрос за темата с ланеца и телефон Sagem,нали ?
 10. Има хора,които продават по 20-30 неща,и е малко трудно да напишат всичко,но съм съгласен,че може поне най-интересните да напишат.Но пък и най-интересните за кого ?
 11. а така 1 анкетка и всичко се решава Все пак форума е за потребителите,а не за модераторите.Или греша?
 12. Това е добра идея.Аз съм ЗА.Както казах и по-горе се пускат прекалено много теми.Като пуснеш 1 тема и след 24 часа ти е на 3-та страница,в най-добрия случай 2-ра страница последните обяви Така,ако се раздели на 2 или 3 раздела, няма да има този проблем
 13. Тва е ултра тъпо Ако продаваш например телефон - след 1 месец няма да е пак на същата цена,а ще е по-евтино... друг е въпроса,че прекалено много теми се пускат... 2 дена,ако не свалиш цената и вече темата ти отива на 3-та страница
×
×
 • Create New...