Jump to content
BulForum.com

Нокия 6120 Класик


djdoubled

Recommended Posts

Търся си нов телефон и съм си харесал този модел на Нокия,по магазините върви между 220 и 370 лева,зависи с какъв договор и от кой магазин ( за Пловдив говоря )

Най-ниската цена,която видях е на сайта на М-Тел,199 лева с 2 годишен договор и 100 точки от Мтел клуб,което мен ме устройва стига да е валидна промоцията още.Единствения минус е че апарата ще е кодиран,но мисля да съм им клиент занапред така че ме уствойва..

Основно ме интересува дали този модел на Нокия е добър като качество,цена,функции и т.н.Ако някой има същия нека да сподели своите впечатления,кога и откъде е взел апарата.

Също дали в музикалната и другите директории може да се създават нови папки,защото при разглеждане в магазин не открих такава опция в менюто,има само сортиране по Жанр,Изпълнител и т.н.,а в магазина ми казаха че трябва да си сваля файлов мениджър.От къде обаче ??!

 

П.С. За тези пари и функции ( Smartphone,Symbian OS,2МП камера със светкавица,микро СД слот,голям дисплей и т.н ) мисля че е добра сделка,но приемам и предложения за други марки/модели със сходни параметри и цена.

Link to comment
Share on other sites

Аз си го взех от Глобул за 309 лв.

Дефектира на втория месец, но иначе телефона предлага страшно много за тези пари. Не разчитай на камерата, особено на тъмно, но Symbian 9.2 предлага страшно много.

Телефонът е лек, функционален, удобен за употреба. Батерията, поне при мен, държи около 2 дни, но аз говоря страшно много.

В заключение - ако можеш да го вземеш за 199 лв, не се колебай!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...