Jump to content
BulForum.com

Разменям 4 GBHC Kingstone

Recommended Posts

Значи един приятел си купи в неделя карта 4 GB HC Kingstone от Техномаркет за 30 лева и при прибирането установи, че ФМ Трансмитера не поддържа такива карти, а и рийдъра не може да е отвори понеже е само за SD/MMC. Помоли ме да пусна една темичка за размяна. Може да се размени за 2х2 GB SD карти, но да са от стандартните, а не от този новия стандарт. Може и една 2 GB карта + някакво доплащане от ваша страна. Картата е на дефакто 2 дена.

Ако има желаещи пишете тук или на лични. Редовен съм.

Само за Пловдив.

Ако може да стане бартерчето по бързо понеже картата е за баща му(кара камион извън страната), а той ще заминава за 4 месеца другата седмица мисля.

Та ще съм благодарен ако някой се отзове.

Лека вечер.

Нормално SD e като размер, само, че се води High Capacity (не се пише точно така май), и оттам идва SDHC. Не всички рийдири и устройства, които поддържат SD, поддръжат и тези карти.

Tази карта 4Gb нормална SD, micro SD или mini SD e??

Нормална SD карта. Не е микро или мини. Просто SD.

Нормално SD e като размер, само, че се води High Capacity (не се пише точно така май), и оттам идва SDHC. Не всички рийдири и устройства, които поддържат SD, поддръжат и тези карти.

Да и за това искам да е сменя. Просто не се поддържа нито от рийдъра нито от трансмитера.

• 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...