Jump to content
BulForum.com

Продавам 3в1 Принтер,Скенер,Копир

Recommended Posts

Продавам Мултифункционално устройство 3в1 принтер,скенер и копир.

Почти неизползван,с пълна цветна глава и използвана черна, в пълен комплект както е купен + гаранция

цена: 179 100 лв

1173126.jpg

Ами купен е за 260,а пък и мисля че аз съм човекът който трябва да определя колко да го продава и тн.. и е тъпо това.. еди къде си колко е и така нататък.. ако не си запознат,прочети правилника !

и искам да ми пратиш линк,щом е толкова колкото казваш ! Нека като говорим то поне да е с факти

@Stealth, марката и модела са указани ясно в заглавието и тъй като за втори път вече в тази тема се обаждаш без интерес и коментираш цената, давайки неудачни примери откъде би могло да се купи друг модел за по-малко пари - все неща забранени в няколко точки от правилата за раздела...получаваш само предупреждение във формата на 20% и то само защото ти е първо провинение. За в бъдеще обаче няма да е зле да хвърлиш един поглед на правилата, които лесно се забелязват с червения си шрифт по-горе на екрана.

Принтера не печати на дискове, а относно цената.. нова цена: 149 лв (устройството е наистина все едно туко що е купено,има си и гаранция и всичкоо)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...