masakar Posted September 25, 2008 Share Posted September 25, 2008 Здравейте, ето списък и естествено снимки на всяко от продаваните неща. Ако си харесате нещо ми пишете ПМ, ще се опитам да отговоря на всеки. Всички неща се намират в апартамента ми в Пловдив, освен това са достатъчно евтини, затова предпочитам ако си харесате нещо направо да дойдете и да го вземете 1. Монитор "Dell" черен. Ползвах го до вчера, тогава си купих 22", защото ми трябва за работата ми. Цената е 60 лева. Ето снимки: и още една : 2. Хладилник: двигателя му е за смяна, иначе си е пушка Цена 80 лева. Ето снимки: и втората: 3. AEG уред, който да ви държи храната топла. Топлите си яденето, но ви се налага да излезнете. Слагате го отгоре и изчезвате. Като се приберете температурата на яденето ще е същата Нов е, не е ползван. Цена- 40 лева Снимка: 4.Прахосмукачка. Взехме нова преди седмица и тази става излишна. Цена 25 лева. Снимка 1: Снимка 2, тук се виждат допълнителните приставки. 5. Видео "Akai". То става по-скоро за някой , който знае как да си го поправи. Не сме го ползвали от години заради ДВД-тата Последно не работеше, така че ако смятате че можете да го оправите може да се замислите за него Цена- 10 лева. Снимка: 6. Касетофон "Technics" и усилвател "Sony". Усилвателя създава проблеми, така че е за поправка.Липсва му едно копче.Ако иска някой да го вземе може да потърся копчето Цена- 15 лева. Касетофона не сум го изпробвал, но си е работил винаги. Цена- 15 лева. На снимката Касетофона е отдолу, а усилвателя отгоре Снимка: 7. FM Тунер "Sony" - старичък е пак, но си работи перфектно. Цена- 25 лева. Снимка: 8. Телевизор "Sony Trinitron"- тунера му е за смяна. Цена - 50 лева Снимка: 9. Работеяща самобръсначка "Philips". Цена- 30 лева. Снимка: 10. Компютър "Compaq". Не съм го изпробвал, но е доста старичък. Взех го, защото е от офисите на Ferrari в Милано, а аз ( както си личи от снимката на монитора) съм си голям фен. Към него вървят и мишка Compaq, и клавиатура, както и монитора. Забравих да го снимам монитора, но вече 3 часа се занимавам със снимки Цена- 40 лева. Снимка: 11.Безжичен телефон "Panasonic" - батерията му е за смяна, Цена- 25 лева. Снимка: 12. Домашен телефон. Цена- 15 лева. Снимка: 13. Руски тонколони. Всяка е по 150 вата ( доста звук е това). Тъй като не ми работеше усилвателя както вече казах, си взех 5.1 и ползвам само PC-то сега Цена- 40 и двете. Снимка: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hummer Posted September 25, 2008 Share Posted September 25, 2008 Вземам 13 номер (колонките) Link to comment Share on other sites More sharing options...
krasi18 Posted September 25, 2008 Share Posted September 25, 2008 Немога да разбера хладилника работи ли или не ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
danikey Posted September 25, 2008 Share Posted September 25, 2008 взимам Technksa стига да работи .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
transporterpld Posted September 25, 2008 Share Posted September 25, 2008 Ако hummer се откаже - имай ме впредвид за колоните като потенциален купувач след оглед Link to comment Share on other sites More sharing options...
masakar Posted September 25, 2008 Author Share Posted September 25, 2008 Уфф @krasi18 ми как да ме разбереш дали Technics усилвателя работи, като съм го обяснил така малоумно хаха Извинявам се за това, просто ми дойде м,ножко с правенето и качването на снимките, а после и писането на всичко едно по едно във форума Усилвателя НЕ работи, затова съм разкачил и колконите. Там където нещо не работи съм го препоръчал на хора които могат да си го оправят Не ми се вярва повредата да е огромна, поне така се надявам де Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 25, 2008 Share Posted September 25, 2008 Интересуват ме няколко неща от тази интересна обява: 1. Мониторът плосък ли е и колко инча е? Възраст? Ако параметрите са задоволителни го взимам след тест. 6. Веднага може да отнеса дека с усилвателя за 20 лева, ако ми намериш копчето, защото аз едва ли ще намеря заместител. 8. Малко повече подробности за телевизора - възраст, има ли дистанционно, какъв е проблема с тунера (един нов е 50 лева), състояние на кинескопа? Може да се споразумеем и за трите позиции ако ме удовлетворяват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krasi18 Posted September 26, 2008 Share Posted September 26, 2008 Аз питам за ХЛАДИЛНИКА дали работи а не за усилвателя защото [двигателя му е за смяна иначе е пушка]не го разбирам ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
divanov Posted September 26, 2008 Share Posted September 26, 2008 Ако Hummer се откаже и аз имам мерак на тонколоните Link to comment Share on other sites More sharing options...
peter12 Posted September 26, 2008 Share Posted September 26, 2008 И аз се интересувам от колоните.Звуковата карта ми е с 8.1 канала .Ако се откаже някой. :smile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
masakar Posted September 26, 2008 Author Share Posted September 26, 2008 7. FM Тунер "Sony" - Продаден 8. Телевизор "Sony Trinitron" - Продаден 6. Дека + усилвателя - Продадени 13. Тонколоните- Продадени Съжалявам, че трябва да пиша тук долу, но поста горе е пълен и системата не ми разрешава да правя промени ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
masakar Posted September 26, 2008 Author Share Posted September 26, 2008 @zlobil ми то за това е 25 лева цената, защото можеш да я позваш и за табуретка :П Ето ти и израз към това : 2 в 1, неочаквано добра комбинация Цената на прахосмукачката се смъква на 15 лева ( няма да ви взимам още 10 за табуретката Телевизора Sony Trinitron е запазен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
virtuozo_ Posted September 26, 2008 Share Posted September 26, 2008 Аз пък имам интерес към точка 7 тунера sony -ако си работи перфектно както си писал и няма абсолютно никакви проблеми -съм съгласен да го купя за обявените 25 лева-можеш да ми пратиш на PM точния си адрес и ще се разберем кога да дойда да го купя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
masakar Posted September 26, 2008 Author Share Posted September 26, 2008 Аз пък имам интерес към точка 7 тунера sony -ако си работи перфектно както си писал и няма абсолютно никакви проблеми -съм съгласен да го купя за обявените 25 лева-можеш да ми пратиш на PM точния си адрес и ще се разберем кога да дойда да го купя. Тунера работи перфектно. Пращам ти ПМ. ФМ Тунера е замазен за virtuozo_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.