Jump to content
BulForum.com

Продавам АДСКИ много неща, наистина има за всеки по нещо :)

Recommended Posts

Здравейте, ето списък и естествено снимки на всяко от продаваните неща. Ако си харесате нещо ми пишете ПМ, ще се опитам да отговоря на всеки. Всички неща се намират в апартамента ми в Пловдив, освен това са достатъчно евтини, затова предпочитам ако си харесате нещо направо да дойдете и да го вземете :)

1. Монитор "Dell" черен. Ползвах го до вчера, тогава си купих 22", защото ми трябва за работата ми. Цената е 60 лева.

Ето снимки:

monitordellxs7.th.jpg

и още една :

monitordell2lq1.th.jpg

2. Хладилник: двигателя му е за смяна, иначе си е пушка :) Цена 80 лева.

Ето снимки:

hladilniksi9.th.jpg

и втората:

hladilnik2kw5.th.jpg

3. AEG уред, който да ви държи храната топла. Топлите си яденето, но ви се налага да излезнете. Слагате го отгоре и изчезвате. Като се приберете температурата на яденето ще е същата :) Нов е, не е ползван. Цена- 40 лева

Снимка:

aegzatoplqneds8.th.jpg

4.Прахосмукачка. Взехме нова преди седмица и тази става излишна. Цена 25 лева.

Снимка 1:

prahosmuka4kagn2.th.jpg

Снимка 2, тук се виждат допълнителните приставки.

prahosmuka4ka1zy0.th.jpg

5. Видео "Akai". То става по-скоро за някой , който знае как да си го поправи. Не сме го ползвали от години заради ДВД-тата :) Последно не работеше, така че ако смятате че можете да го оправите може да се замислите за него :) Цена- 10 лева.

Снимка:

videoakaibe0.th.jpg

6. Касетофон "Technics" и усилвател "Sony". Усилвателя създава проблеми, така че е за поправка.Липсва му едно копче.Ако иска някой да го вземе може да потърся копчето:) Цена- 15 лева.

Касетофона не сум го изпробвал, но си е работил винаги. Цена- 15 лева.

На снимката Касетофона е отдолу, а усилвателя отгоре :)

Снимка:

kasetofonusilvatelwe5.th.jpg

7. FM Тунер "Sony" - старичък е пак, но си работи перфектно. Цена- 25 лева.

Снимка:

fmplayer2ik3.th.jpg

8. Телевизор "Sony Trinitron"- тунера му е за смяна. Цена - 50 лева

Снимка:

sonutrinitron2bi9.th.jpg

9. Работеяща самобръсначка "Philips". Цена- 30 лева.

Снимка:

shaverphilipsof6.th.jpg

10. Компютър "Compaq". Не съм го изпробвал, но е доста старичък. Взех го, защото е от офисите на Ferrari в Милано, а аз ( както си личи от снимката на монитора) съм си голям фен. Към него вървят и мишка Compaq, и клавиатура, както и монитора. Забравих да го снимам монитора, но вече 3 часа се занимавам със снимки :) Цена- 40 лева.

Снимка:

pccompaq2kz1.th.jpg

11.Безжичен телефон "Panasonic" - батерията му е за смяна, Цена- 25 лева.

Снимка:

bezji4entelefonpl5.th.jpg

12. Домашен телефон. Цена- 15 лева.

Снимка:

domashentelefonwx2.th.jpg

13. Руски тонколони. Всяка е по 150 вата ( доста звук е това). Тъй като не ми работеше усилвателя както вече казах, си взех 5.1 и ползвам само PC-то сега :) Цена- 40 и двете.

Снимка:

tonkoloni2mv9.th.jpg

Уфф @krasi18 ми как да ме разбереш дали Technics усилвателя работи, като съм го обяснил така малоумно хаха Извинявам се за това, просто ми дойде м,ножко с правенето и качването на снимките, а после и писането на всичко едно по едно във форума :)

Усилвателя НЕ работи, затова съм разкачил и колконите. Там където нещо не работи съм го препоръчал на хора които могат да си го оправят :) Не ми се вярва повредата да е огромна, поне така се надявам де :)

Интересуват ме няколко неща от тази интересна обява:

1. Мониторът плосък ли е и колко инча е? Възраст? Ако параметрите са задоволителни го взимам след тест.

6. Веднага може да отнеса дека с усилвателя за 20 лева, ако ми намериш копчето, защото аз едва ли ще намеря заместител.

8. Малко повече подробности за телевизора - възраст, има ли дистанционно, какъв е проблема с тунера (един нов е 50 лева), състояние на кинескопа?

Може да се споразумеем и за трите позиции ако ме удовлетворяват.

7. FM Тунер "Sony" - Продаден

8. Телевизор "Sony Trinitron" - Продаден

6. Дека + усилвателя - Продадени

13. Тонколоните- Продадени

Съжалявам, че трябва да пиша тук долу, но поста горе е пълен и системата не ми разрешава да правя промени !

@zlobil ми то за това е 25 лева цената, защото можеш да я позваш и за табуретка :П Ето ти и израз към това : 2 в 1, неочаквано добра комбинация :)

Цената на прахосмукачката се смъква на 15 лева ( няма да ви взимам още 10 за табуретката :)

Телевизора Sony Trinitron е запазен.

Аз пък имам интерес към точка 7 тунера sony -ако си работи перфектно както си писал и няма абсолютно никакви проблеми -съм съгласен да го купя за обявените 25 лева-можеш да ми пратиш на PM точния си адрес и ще се разберем кога да дойда да го купя.

Аз пък имам интерес към точка 7 тунера sony -ако си работи перфектно както си писал и няма абсолютно никакви проблеми -съм съгласен да го купя за обявените 25 лева-можеш да ми пратиш на PM точния си адрес и ще се разберем кога да дойда да го купя.

Тунера работи перфектно. Пращам ти ПМ.

ФМ Тунера е замазен за virtuozo_ :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...