Midex Posted September 16, 2008 Share Posted September 16, 2008 И двете неща не са ми необходими и ги купих преди време от vamfan. Безжичната връзка е тази (запазена за alchemy): Никога не съм я включвал да видя дали работи (по думите на vamfan - тествана е), защото я взех от него без захранващите адаптери (1 бр. 9V и 1 бр. 12V). Именно затова цената й е 10 лв. Телефонът е този: Когато го купих преди година и нещо си поиграх известно време да намеря каналите между майката и слушалките...vamfan беше любезен да ми обясни на ЛС стъпките из менютата (защото така и не успях да намеря английския език и действах с немския), не успях да се справя, а и отдавна такъв телефон вече не ми е необходим. Имат си адаптори/зарядно, поддържа(л) CLIP функция. Размерът на слушалката е 13Х4 см. и работи с 2 бр. ААА батерии. Символична цена от 5 лв. И за двете неща не мога да гарантирам лично - първото, защото никога не го включих, а второто - че не успях да се справя с менютата. П.П. Снимките са от неговите теми с продажбите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted September 16, 2008 Share Posted September 16, 2008 Заплювам си Тв безжичната връзка. Ще ти звънна да се уточним за ден и час. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 16, 2008 Author Share Posted September 16, 2008 Заплювам си Тв безжичната връзка. Ще ти звънна да се уточним за ден и час. ОК, само се снабди с адаптери. Едит: Безжичната връзка е продадена на alchemy, а телефона ще го подаря на някого. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.