Pravetz Fan Posted September 14, 2008 Share Posted September 14, 2008 Трябва ми нещо такова старо.Нещо като IBM PC 700/750, IBM PC 300/350. Нещо примерно процесор:100MHz, рам:32MB Дъно:S.7 или по-ново или по-старо.Може и едно флопи.Хард диск поне 1.5GB.Общо взето това е.Цената:да е до 5-10лв. Обявата важи за София, защото не ми се дават 20лв. за куриер. ТЕМАТА Е СЕРИОЗНА! ТЕМАТА Е ЗА СЕРИОЗНИ ПРОДАВАЧИ! НАПИСЪЛ СЪМ ЦЕНА! КОГАТО ПРЕДЛАГАТЕ НЕЩО НЕ КАЗВАЙТЕ ПОСЛЕ, ЧЕ ЦЕНАТА НЕ ВИ УСТРОЙВА И, ЧЕ НЯМА СМИСЪЛ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted September 14, 2008 Share Posted September 14, 2008 ТЕМАТА Е СЕРИОЗНА!ТЕМАТА Е ЗА СЕРИОЗНИ ПРОДАВАЧИ! НАПИСЪЛ СЪМ ЦЕНА! КОГАТО ПРЕДЛАГАТЕ НЕЩО НЕ КАЗВАЙТЕ ПОСЛЕ, ЧЕ ЦЕНАТА НЕ ВИ УСТРОЙВА И, ЧЕ НЯМА СМИСЪЛ! Не знам за продавачите(сериозни или не),но мисля че съм ти предложил това за 10лв: Мога да предложа един уникат Има си кутия(вертикална),захранване,но е без FDD и CD-ROM Дъното е Amptron PM8600 s.7- тук намерих някакъв менуал -->ЦЪК Процесора е Pentium MMX 166 MHz -->ЦЪК Хард:SEAGATE ST32122A 2.1GB -->ЦЪК RAM:32MB Video:някакво на PCI А отговорът ти на ЛС е: Ок.Взимам компа.Само да фиксираме цена.5-6-7лв? Така,че ми се струва малко нагло да пишеш всичко по-горе след като ти се доставяше и до София за 10лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
milenh Posted September 14, 2008 Share Posted September 14, 2008 samo ne e jasno zasto pishesh v plovdivski forum,stom objavata vaji za Sofia?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 14, 2008 Share Posted September 14, 2008 samo ne e jasno zasto pishesh v plovdivski forum,stom objavata vaji za Sofia?? Няма ограничение за потребителите, живеещи извън Пловдив. Достатъчно е само да се посочи, че еди коя си обява не важи за Пловдив, а за друг град. Вече има доста пловдивчани, живеещи/работещи/учещи понастоящем в София или поне пътуващи регулярно дотам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLOODHUMMER Posted September 14, 2008 Share Posted September 14, 2008 Мога да предложа 3 броя HP Vectra на Socket 7: 2та с Pentium 133 другия с Pentium 166 3те за 12лв, но в Пловдив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pravetz Fan Posted September 15, 2008 Author Share Posted September 15, 2008 Не знам за продавачите(сериозни или не),но мисля че съм ти предложил това за 10лв:Мога да предложа един уникат Има си кутия(вертикална),захранване,но е без FDD и CD-ROM Дъното е Amptron PM8600 s.7- тук намерих някакъв менуал -->ЦЪК Процесора е Pentium MMX 166 MHz -->ЦЪК Хард:SEAGATE ST32122A 2.1GB -->ЦЪК RAM:32MB Video:някакво на PCI А отговорът ти на ЛС е: Ок.Взимам компа.Само да фиксираме цена.5-6-7лв? Така,че ми се струва малко нагло да пишеш всичко по-горе след като ти се доставяше и до София за 10лв. Съжалявам, че съм те обидил, но разбрах 10-тина лева като около 10 лева.Разбрах го грешно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.