Replica Posted September 6, 2008 Share Posted September 6, 2008 Продавам XBOX 360 Arcade - чисто нов (в гаранция). Цена: 400 лв. - 1 безжичен контролер - Памет : 256 Mb - всички стандартни кабели - 2 диска с демо записи От Пловдив съм,но пращам с куриери за цялата страна. За контакти: тел.: 0889438478 (Николай) skype: nugit_gotin СНИМКA Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted September 6, 2008 Share Posted September 6, 2008 Фактура и касова бележка ще ми издадеш ли ? От къде е купувана конзолата ? С какво двд е ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Replica Posted September 6, 2008 Author Share Posted September 6, 2008 Еми Лайт он е човек фактура имам както и гаранционна карта иначе е взимана от озон. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Replica Posted September 12, 2008 Author Share Posted September 12, 2008 Нова цена: 380лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted September 12, 2008 Share Posted September 12, 2008 Някакви бартери търсиш ли? С доплащене от мене разбира се Link to comment Share on other sites More sharing options...
Replica Posted September 13, 2008 Author Share Posted September 13, 2008 Ами не. Уговорката е кеш по определената цена, иначе какво имаш в предвид за бартер какво предлагаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted September 14, 2008 Share Posted September 14, 2008 Hmmm Цената не е ли малко повече от допустимото? Според мен е доста над това което можеш да вземеш. Предишния път не съм обърнал внимание, но според мен би трябвало да е по на долу, при положение, че е с 256мб хард. Иначе за бартер какво те влече да се знае за портокола Link to comment Share on other sites More sharing options...
Replica Posted September 14, 2008 Author Share Posted September 14, 2008 Еми защо цената да е повече 380лв за нов бокс мисля,че са даже малко с 70лв си на далавера. А за бартера какво предлагаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.