trifo Posted September 5, 2008 Share Posted September 5, 2008 Здравейте, обиколих десетки магазини, за да си харесам стол за бюрото но... Хареса ми само един еко кожен за 130 лева, но не ми се дават толкова. Ако някой предлага стол - снимка и цена, ако ми хареса идвам да си го взема. п.с. предпочитам да не е о естествена кожа. до 60 лв. Поздрави! Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted September 5, 2008 Share Posted September 5, 2008 В Метро в момента има на промоция стол от естествена кожа за 90 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted September 5, 2008 Share Posted September 5, 2008 Мдам, ние взехме по един за всички във фирмата и сме доволни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 5, 2008 Share Posted September 5, 2008 Не е ли по-добре да е от плат отколкото от еко кожа? Преди 2-3 години взех на жена ми един стол от Офис Експрес за около 160лв и въпреки че изглеждаше хубав и стабилен в момента вече се клати, протърка се на няколко места кожата и изобщо на нищо не прилича. Аз от друга страна работя върху един хубав италиански стол с естествена кожа който преди 10тина години го взех за $600 или нещо подобно обаче не е мръднал... е почти - понацапал се е тук там разбира се но не се е разклатил целия, не се смачкал дунапрена дотам че да усещаш болтовете от конструкцията нито се е скъсала кожата... евтиното винаги е по-скъпо, поне след 2-3 години се усеща чувствителна разлика... Link to comment Share on other sites More sharing options...
trifo Posted September 15, 2008 Author Share Posted September 15, 2008 все още търся... може и друг стол, но да е по ефектен някакъв и предложението да е със снимка. до 80 лева! Link to comment Share on other sites More sharing options...
petarzzz Posted September 16, 2008 Share Posted September 16, 2008 otidi v JUSK do metro deto e ima stol4e eko koja hubavo za 80 leva be6e posledno i garaniq 1 godina s vra6tane na parita ako se s4upi bezplatna podmqna na 4asti ako pazai6 kasova belejka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melani Posted September 16, 2008 Share Posted September 16, 2008 Предлагам ти еко кожа,почти неизползван - 80 лева (купен е за 150 от Мебелната къща) Следобед ще сложа снимки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.