INCINERATOR Posted August 18, 2008 Share Posted August 18, 2008 Посъветваите ме за маршрут Пловдив-Кавала(Гърция) Благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 18, 2008 Share Posted August 18, 2008 INCINERATOR said: Посъветваите ме за маршрут Пловдив-Кавала(Гърция) Благодаря През Гоце Делчев и ГКПП Хаджи Димитър , ще спестиш бая километри в сравнение с Кулата. Събота вечер и аз ще пътувам до едно село близо до Кавала и мисля точно от там да мина пак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted August 18, 2008 Author Share Posted August 18, 2008 gado said: През Гоце Делчев и ГКПП Хаджи Димитър , ще спестиш бая километри в сравнение с Кулата. Събота вечер и аз ще пътувам до едно село близо до Кавала и мисля точно от там да мина пак. Знаеш ли как е пътят? Дупки ала бала? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 18, 2008 Share Posted August 18, 2008 INCINERATOR said: Знаеш ли как е пътят? Дупки ала бала? Ами миналата година пак пътувах от там и дупки имаше само между Гоцето и самото село Хаджи димитър, понеже пътят беше в ремонт. Тази година не знам как е но даже да не са приключили още, този участък е доста кратък. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.