Jump to content
BulForum.com

Търся анаглифни очила

Recommended Posts

Точно мислих да пускам подобна тема :blink:

И аз купувам ако някой знае откъде да си взмем ще е гот. Опитах сам да си направя но не се получава желания ефект

Точно мислих да пускам подобна тема :blink:

И аз купувам ако някой знае откъде да си взмем ще е гот. Опитах сам да си направя но не се получава желания ефект

Един приятел имаше такива, мотаха се у тях, но не знам как вървят цените за да измислим нещо ако ги намери.

За какво са ви тези очила?С каква цел ще ги ползвате и какво ще ги правите?

П.П.Извинявам се че поста ми не е по темата, но и без това в момента е на 1 място на 1 страница, така че не ъпвам нищо и не ощетявам никой. ; )

Анаглифни очила (anaglyph glasses) - разделят картините за лявото и дясното око чрез филтриране на цветовете. През даден филтър минават само такива цветове, които не се съдържат в схемата на филтъра. Разбира се картината се оцветява в цвета на филтъра, но това се компенсира от цветовете на картината за другото око и така мозъка успява пак да възстанови оригиналните цветове. Естествено с малко недостатъци - цветовете избледняват, често баланса между цветовете на двата филтъра се разваля и цветовете са нестабилни, а преминават от цвета на единия филтър към този на другия, но като цяло качеството е задоволително. При гледане на монохромни изображения са перфектни. Биват червено-сини, червено-синьозелени, червено-зелени, жълто-виолетови и други. Различните комбинации на филтри имат предимства при съответни типове изображения - монохромни, цветни, от монитор или печатни и др. Ако разбирате от цветови модели, ще можете сами да си отговорите на въпросите кои комбинации от филтри за какво са подходящи.

П.П.Извинявам се че поста ми не е по темата, но и без това в момента е на 1 място на 1 страница, така че не ъпвам нищо и не ощетявам никой. ; )

При определена модификация на изображението, може да се придобие стереоскопичен ефект или казано по-просто 2D изображение да го видиш като 3D. Мога и по-подробно да обясня, ама вече е късно..ако имаш желание пиши ПМ :bgrin:

И на мен ми трябват такива очила. Моля някой ако знае от къде да си купя такива или има направо оферта да пише на лична.

5лв -0о аз си купих едни за 20 стотинки.

На тях пише Show me your sloggi, което ме навежда на мисълта, че е имало някаква рекламна кампания и са ги раздавали.Иначе не пречи да си направите от си и червен целуфан.

Аз все още нямам а както писах вече с целофан не става нещо - поне при мене нещо не се получава, така че пишете откъде си ги взимате

• 3 weeks later...
Един приятел имаше такива, мотаха се у тях, но не знам как вървят цените за да измислим нещо ако ги намери.

Вече продавам анаглифни очила, бях обешал да пиша тук когато това стане :punk :punk :punk

Продавам анаглифни очила

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...