tedy Posted July 23, 2008 Share Posted July 23, 2008 Търся от ония извитите планки за закрепване на вентилатор към винтовете на PCI/PCI-e слотовете в кутията. Нещо такова, планката от картинката: Давам не повече от разумна едноцифрена сума в BGN. Link to comment Share on other sites More sharing options...
joro_got Posted July 24, 2008 Share Posted July 24, 2008 Търся от ония извитите планки за закрепване на вентилатор към винтовете на PCI/PCI-e слотовете в кутията. Нещо такова, планката от картинката: Давам не повече от разумна едноцифрена сума в BGN. Имам такава на Zalman, пиши ми на ЛС да се разберем... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted July 25, 2008 Author Share Posted July 25, 2008 Планката е закупена, но сега търся и един fan-speed regulator, от малките, които евентуално се закрепят на PCI слот или висят в кутията. Днес купих един за близо цели 7 лв, което за три жички и един потенциометър ми се видя много. Давам до 3 лв за такъв, може и без металната планка. Иначе просто ще закупя един потенциометър и ще си направя сам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.