Jump to content
BulForum.com

купувам дизел

Recommended Posts

@Grosmaster, моля те да не пишеш в чужди теми, при положение, че прекрасно знаеш правилата на раздела. Щом искаш същото - пусни си отделна тема...друг е въпросът доколко тази тема изобщо трябва да бъде допусната тук, тъй като лесно може да влезе в конфликт с точка 9 - нямам предвид законността на продукта, а начина на придобиването му. ;)

@Grosmaster, моля те да не пишеш в чужди теми, при положение, че прекрасно знаеш правилата на раздела. Щом искаш същото - пусни си отделна тема...друг е въпросът доколко тази тема изобщо трябва да бъде допусната тук, тъй като лесно може да влезе в конфликт с точка 9 - нямам предвид законността на продукта, а начина на придобиването му. ;)

Реших да ти отговоря тук, а не на лично ;)

Пуснах поста си, за да не флудваме форума с едни и същи теми, защото представи си какво ще стане ако всеки с дизелче си пусне тема за нафтичка. :blink:

По-добре в случая една тема да е горе, отколкото 5-6 на първа страница, ако някой продава "случайно", отколкото после 5 ъпнати ;)

Ако смяташ, че поста е излишен трий го, тема няма да пускам ;)

PS: И за да не е като спам, мога да кажа на автора място където в момента нафтата е 2.48лв. днес пълних, доволен съм, от колонка е ;)

Мога да ви предложа на 2.30литара само кажете колко искате.Ако ме питате за гаранция знаете че никога не е 100%.Взимате пробвате и ако ви хареса взимате пак ако не не взимате.

Мога да ви предложа на 2.30литара само кажете колко искате.Ако ме питате за гаранция знаете че никога не е 100%.Взимате пробвате и ако ви хареса взимате пак ако не не взимате.

абе не че нещо ама направо ме убеди , никога не било сигурно , ама знаеш ли кое е сигурно че като дойда да си напълня колата 5-6 пъти с кофти нафта после няма да ми платиш ремонта........

абе не че нещо ама направо ме убеди , никога не било сигурно , ама знаеш ли кое е сигурно че като дойда да си напълня колата 5-6 пъти с кофти нафта после няма да ми платиш ремонта........

Ти какво сертификат за качество ли искаш.Нали като си я напълниш един път и като не си доволен няма да взимаш повече.

Ти какво сертификат за качество ли искаш.

Именно за това трябва да си коригираш цената - "икономисаната" нафта върви 50-60ст. надолу.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...