kolioeng Posted July 21, 2008 Share Posted July 21, 2008 Kupuvam frizer, 100-150 lv,niama zan4enie ot marka i model,i na kolko godini,vajnoto e da raboti i da ne e pred razpad ili da ne budi kom6iite kato se vklliu4i kompresora. Niama zna4enie dali e vertikalen ilii horizontalen ,da e pone 120 litra Link to comment Share on other sites More sharing options...
7Eleven Posted July 21, 2008 Share Posted July 21, 2008 Имам един за продан : Siltal с компресор : Danfuss Вертикален, с ракли, утре мога да сложа снимки, ако те интересува. Много е запазен, в момента е изключен, през годините работа не е давал дефекти, всичко по него е оригинално, заводско. Литри : незнам точно колко е, някаде около 200 ... Намира се в Пловдив. Цена : 220 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted July 21, 2008 Share Posted July 21, 2008 Ако все пак размислиш, имам един Profilo, около 10 годишен, може да се каже, че не работи, преди време (3-4 месеца) изгоря мотора, смениха го с нов, замразяваше уж, но нещо му изтичаше фреона или не знам, 3 пъти го пълниха, и накрая се отказахме, техникът нещо не успя да разбере защо периодично спира да замразява добре, накрая го изключихме, мотора си работи, почти нов е все пак, но не знаем кво му има точно, явно може да е пробита някоя тръбичка или копчето нещо.. За 50-60 лв ако го иска някой.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolioeng Posted July 21, 2008 Author Share Posted July 21, 2008 Molia vi saforomci ,intersuvam se ot RABOTE6TI I DO 150 LV sorry za 6liokavicata ,no niamam kirilica Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolioeng Posted July 25, 2008 Author Share Posted July 25, 2008 закупен ,моля затворете темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.