Jump to content
BulForum.com

Къде ми изчезна обявата?!

Recommended Posts

От 3 дена съм потребител във този форум, форума наистина е приятен защото е пълен със съграждани... но сео каза че модераторите му нещо не ми харесват :angry: Пуснах си обява, пълна със информация за продан на няколко неща,имаше снимки, координати за връзка с мен, цени и тн... и изведнъж изчезна! Това е първия форум в който ми се случва... и сега какво къде ми е обявата?! Защо точно мойта обява изчезна,толкова мн обяви - точно мойта! Искам обяснение! :huh: :confused

хммм, значи се извинявам.. от една страна се е получило недорозомение... ъп-нах обявата.. но явно е изтрит ъп-а и пак е отишла на 3-4 страница.. както и да е.. извинявам се отново :)

хммм, значи се извинявам.. от една страна се е получило недорозомение... ъп-нах обявата.. но явно е изтрит ъп-а и пак е отишла на 3-4 страница.. както и да е.. извинявам се отново :)

Другия път потърси хубаво преди да пускаш теми от тоя сорт щото дразниш радиото на мн хора.

+ тва модераторите не са от вчера та ако темата ти беше изтрита щеше да има защо.

Ъп-ът с цената на Нокията (за която не беше дал цена в първия си пост) беше преместен с copy/paste директно в обявата ти под Нокията, където си му беше мястото. От тук нататък ако искаш да направиш 'ъп', прави го само с редуциране на цени или с промяна на условия, а ако имаш съмнения, че някой те е ощетил - не пускай нова тема тук, а го направи в специализираната за целта тема.

П.П. Освен това даже и да има необходимост от "триене" - тук нищо не се трие, дори и да е някоя пълна глупост, а просто се премества в скрит за потребителите раздел, от който винаги може да се върне обратно ако има съмнения за грешка.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...