frodo Posted July 8, 2008 Share Posted July 8, 2008 петък ще ходя към несебър, но нещо влак/рейс не ме устройва напълно. ако някой ще заминава около 17.30-19ч да пише на лс или тук сериозен съм, не съм психопат и не се храня с хора, ще пътувам сам с една малка раница багаж Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadniqt Posted July 8, 2008 Share Posted July 8, 2008 петък ще ходя към несебър, но нещо влак/рейс не ме устройва напълно. ако някой ще заминава около 17.30-19ч да пише на лс или тук сериозен съм, не съм психопат и не се храня с хора, ще пътувам сам с една малка раница багаж ОФФ: Виж тука http://www.3na100.com/ ,има и други подобни сайтове.Потърси там може и да има поне до Бургас. П.П. Иначе аз май ще пътувам(не е сигурно) в събота(след обяд) до Китен,ако те устройва - може да измислим нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted July 8, 2008 Author Share Posted July 8, 2008 благодаря за инфото...доста сайтове проверих, този - не, сега го почвам иначе за събота - не ме устройва, благодаря все пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.