slayer4o Posted July 7, 2008 Share Posted July 7, 2008 Мога да предложа до 120лв.За контакти 0899147878 Димитър.Ако някой има желание да ми подари няма да му се разсърдя.Чакам вашите оферти Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted July 7, 2008 Share Posted July 7, 2008 Някаква овчарка може и да намериш за 120 лв, но не знам каква ще е. Ротвайлер или хъски ме съмнява за тези пари. Не можеш ли макар и за овчарка да събереш повече, поне да знаеш за какво ги даваш парите. АКо пък някой ти подари, тогава няма да говоря негативно за кучето, каквто и да е то. И сори ама.., щом не можеш да дадеш повече от 120 лв, после с какво мислиш да го гледаш? Като поотрасне, кое да е от тази порода, поне по 50 лв ще яде на месец. Ротвайлера ще иска воля и твърда ръка /не бой/ във възпитанието. Хъскито ще пукне от жега на този климат. Овчарката е най-лесния избор от 3-те. Периода е що-годе добър, в който си решил да взимаш куче, аз бих го взел още по-рано в годината, да може колкото се може повече да расте на слънце доката израстне. Успех с куча преглеждай този форум за породата която те интересува, за хранене, къщата на кучето, болести и т.н. - http://dog.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
slayer4o Posted July 7, 2008 Author Share Posted July 7, 2008 Добре де за колко горе-долу мога да си намеря хубава овчарка или ротвайлер?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
clio Posted July 7, 2008 Share Posted July 7, 2008 Породисто куче - над 200 лв се намира само. Всичко зависи от родителите дали са шампиони и т.н. За теб какво означава хубаво куче ?! Ако не го водиш по изложби всяко куче е хубаво, нали ще си е твое. А иначе цена от 100 до 200 лв. можеш и да успееш да намериш ротвайлер или немска овчарка. Преди време купих за село ротвайлер за 180 лв. Трябва да обиколиш по магазините, да се поровиш в нета и вестниците. Съвет - винаги гледай родителите и прочети основните черти на всяка порода и как трябва да изглеждат кученцата докато са малки и тогава купувай. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrdds Posted July 7, 2008 Share Posted July 7, 2008 Хъскито ще пукне от жега на този климат. Има си начини да не "пукне".Имам женска хъска ,която си се чувства прекрасно в корито с вода и под сянка.А ако се гледа в апартамент с климатик още по добре.Макар,че хъски в апартамент е тормоз за животното.Иска си дворче. На есен мисля да заплождам моята,ако до тогава събереш към 300лв може да се уредиш с кученце,за сега имам 2 капарирани от приятели. Ще обявя тук когато станат за продан,щото сега и да говорим още.....рибата е в морето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mark66 Posted July 7, 2008 Share Posted July 7, 2008 Глупости говорите. Куче не се взима за масец или два, а за 10 и повече години. Всеки спестен лев при покупката води до много нерви след това. Предполагам не искаш да разхождаш по улиците куче ,което е смешно за породата си. Съветът ми е да търсиш куче от човек или развъдник, където можеш да видиш родителите, как са гледани, дали не са страхливи или прекалено агресивни, защото можеш да имаш големи проблемо след това. Успех. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slayer4o Posted July 7, 2008 Author Share Posted July 7, 2008 Благодаря на всички Ви за информацията! Ще се постарая да намеря, всичко е до средства, то в тази държава нас си неможе да гледаме та какво остава за другите живи същества... Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted July 7, 2008 Share Posted July 7, 2008 Ако си обичаш кучето и не се влияеш от чуждото мнение, няма да ти е проблем да гледаш каквото и да било куче. Хъски и ротвайлер трудно ще вземеш да не си прилича много на породата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted July 7, 2008 Share Posted July 7, 2008 Мен ми е малко смешно как ще си купиш кучето за 120 лв , ще се скръндзаш за самото животно ,а после незнам просто как ще даваш пари за храна , противопаразитни ваксини , паспорти и т.н. и т.н. Незнам дали си наясно колко горе долу струва на месец отглеждането на едно куче , говоря чисто финансово . Всеки си има право на мнение , аз просто изразявам своето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.