Jump to content
BulForum.com

търся хубаво охлаждане за PHENOM

Recommended Posts

Търся си хубаво въздушно охлаждане за phenom на не повече от 6 месеца максимум 1 година в добро състояние. SKYPE: ponkata1989

Търсиш старо охлаждане като гледам, но имам нов Asus X-Mars, който мисля, че ще свърши работа. Не му се е опрял никой от досегашните процесори. По принцип перката е с терморегулация, но според моите наблюдения охладителят се държи по-добре като се разпои терморезисторът и се остави регулацията на оборотите да я върши дъното (просто съм слагал много такива и имам опит с тях).

Цена 35 лева.

Видях няколко reviewa пишеше че е доста шумен пък това най го мразя пък и не можах да намеря тестове

с четириядрен процесор предпочитам за + 10 лева да зема glacial igloo 5750 silent .

Ха-ха! Това е най-голямата глупост, с която можеше да ме развеселиш! Охладителят е изключително тих! При нормална работа не се чува изобщо! Затова е и с термосензор, чиято задача е да поддържа максимално ниски оборотите на перката, държейки постоянна температурата на процесора. Когато стане "напечено" си вдига оборотите, но и тогава почти не се чува. Иначе ако махнеш сензора наистина вие ужасно, но това го правя когато дъното управлява оборотите, а този начин на контрол повече ми харесва, защото при него се постига пълна тишина, а при по-сериозен товар на процесора можеш да нагласиш колко да ти е шумно (според дъното де).

Както и да е. Можеше просто да напишеш, че не ти харесва или че ти е скъп. Успех с четенето на ревютата!

Процесорът ще се клоква ли? Гони ли се екстремен клок, или колкото за теста и за гъдела...?

Драсни малко повече инфо....

Иначе ако няма да клокваш и бокса върши работа.. само да му се заглади малко с водна шкурка контактната повърхност + една хубава пастичка....иначе - http://www.dekada.com/catalog/product_info...products_id=406

ето ти едно качествено охлаждане с 12см перка...

http://www.dekada.com/catalog/product_info...products_id=230 - това също е много добро като за без клок :)

И все пак, когато купуваш кулер, ако контактната повърхност не е идеална, заглади я малко - 20 30 мин работа е, но смъкваш някой градус.

Е ми няма да го overclockvam не разбирам много от това но сум чел че по високите температури намаляват живота на процесора.Бокса даржи 38 мин и 58 градуса като го натоваря на 100 % , търся си някакво охлаждане което ще бутне температурата с 8 10 градуса и да работи тихо.Ако ще го клоквам то ще е след време като остарее и то не до максимума.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...