Jump to content
BulForum.com

Търг: Телевизор Sony Trinitron 29" - 1 лев.


Recommended Posts

Продавам телевизор Sony SuperTrinitron 29 инчов, плосък екран, модел KV-29X1R на търг с начална цена 1 лев.

Телевизорът ИМА ПРОБЛЕМ:

Когато се включи първоначално, му трябват около десетина минути, през които картината на по-ярки образи прекъсва, след това време нещата се оправят и си работи нормално.

Телевизорът е купуван преди десетина години (приблизително) и беше най-скъпия модел на пазара тогава.

След като работи доста години безгрижно, започнаха въпросните проблеми с прекъсване на картината на по-ярки образи, след което в сервиза на Сони в Пловдив уж го оправиха, доколкото помня ставаше дума за червената тръба ... нещо беше "свършило", пълниха или там каквото правиха - не знам точно, а и от телевизионна техника не разбирам никак, при което картината загуби някак си контраста си, на бял фон картината някак си червенее, абе цветовете станаха като на руски телевизор с две думи.

От тогава, поради покупка на друг телевизор, това Сони само събира прах и не се ползва. (Около 2-3 години).

На снимките, които прилагам, що-годе може да се придобие някаква идея как работи, като на някои от тях има ленти по образа - това е дефект от самите снимки, не от ТВ-то.

Освен това, на снимките образът изглежда някак си прекалено избледнял, това също е от снимките, всъщност работи малко по-добре от показаното на снимките. Апаратът ми е кофти, но ... такова е. :lol:

Има 2 клипчета в .avi - може би от тях най-ясно си личи как работи ТВ-то.

Относно екстри и други щуротии по телевизора, признавам си не помня какво точно имаше, но като за времето си - беше много модерна работа. :punk

Някаде трябва да имам и дистанционно за тва чудо на техниката, обаче тъй като още не съм го открил по шкафовете, за момента се продава без такова, като (или ако) го намеря, ще го добавя и него.

Ами това е, ако има някакви въпроси, питайте, ще отговарям доколкото знам или помня :D

 

Относно търга:

начална цена - 1 лев.

стъпка - 2 лева.

блиц - няма (доколкото знам, това не е задължително условие за провеждането на търг, ще се продаде на най-високата достигната цена - ако остане 1 лев, ще се продаде за толкова).

Край на търга - неделя, 22 юни, 21.00 часа.

 

П.С: Много моля, четете внимателно какво продавам, ако не сте сигурни, че разбирате какво купувате, по-добре не наддавайте. Скоро имах случай с един потребител, който не беше особено наясно със себе си, не желая отново да имам подобни преживявания.

Пак повтарям, ТВ-то има проблем, продава се As-Is, без гаранция и refund. No reserve.

Аз съм от Пловдив, Тракия, ако някой все пак купи телевизора, ще помогна само с пренасянето на ТВ-то до превозното му средство, за по-нататъшни транспортирания, нямам ангажимент. И още нещо - тежи си, и то не малко :lol:

 

Снимки: тук: http://2bg.org/tv/

Както казах, има и две клипчета, на тях мисля най-добре се вижда как работи.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...