Runner Posted June 4, 2008 Share Posted June 4, 2008 Цена 15лв. Разликата с тази от снимката е, че тези които продавам са шити, а тази е с лепени панели. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MUSASHI Posted June 5, 2008 Share Posted June 5, 2008 оригиналки ли са щот малко ме съмнява докато за 15 лв. човек може да вземе м-телския пакет с топката дет маи е сьщата Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobymdance Posted June 5, 2008 Share Posted June 5, 2008 Колега аз съм навит на 10 лв да взема една и то ако като я видя я харесам тоест според кожата.Ти си на ход ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted June 5, 2008 Share Posted June 5, 2008 'фащам бас, че са от м-телската промоция. Ако съм прав давам 5лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feanor306 Posted June 5, 2008 Share Posted June 5, 2008 Kvo kato sa M-telki.Samo vsqko ne6to spored cenata si Az sum navit na 8 leva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted June 5, 2008 Author Share Posted June 5, 2008 От мтелската прима са, но цената за сега остава непроменена. Прима пакета струва 17лв, за сведение на някои изказали се по-горе. Иначе топката си е оригинална Адидас реплика, има ги същите в Адидас-а на центъра, но цената там е 34лв. Който има желание, ще му пратя координати на ПМ, да дойде, да види и да си прецени. Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted June 5, 2008 Share Posted June 5, 2008 От мтелската прима са, но цената за сега остава непроменена. Прима пакета струва 17лв, за сведение на някои изказали се по-горе. Иначе топката си е оригинална Адидас реплика, има ги същите в Адидас-а на центъра, но цената там е 34лв. Който има желание, ще му пратя координати на ПМ, да дойде, да види и да си прецени. ми то по-добре тогава да си взема пакета за 17... И все пак давам максимум 10 ако е наистина оригинална, а не като гумените "оригинални" м-телки от преди 2 години ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
filushkin Posted June 5, 2008 Share Posted June 5, 2008 за 10лв и аз се нареждам,след като е видя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted June 5, 2008 Author Share Posted June 5, 2008 Топката можете да я видите в Адидаса на центъра, където е 34лв. Аз ви я давам с 60% отдолу, вие си решавате. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyumishev Posted June 5, 2008 Share Posted June 5, 2008 Топката можете да я видите в Адидаса на центъра, където е 34лв. Аз ви я давам с 60% отдолу, вие си решавате. Ако свалиш цената на 10 лева и аз съм навит.Иначе обясни ми за какво да ти давам 15 лева при условие,че за 1.98 повече ще получа това: Prima "Фенове"Prima пакет с включени 5 лева време за разговори при тарифен план Prima Classic. Безплатни SMS-и с резултати от Евро 2008 Промоционален бонус: Всеки 5 минути разговор към номерата от услугата "Семейство и приятели", на цената на 1 минута. Подарък: Реплика на официалната футболна топка на Евро 2008 Цена на пакета: 16.98 лв. с ДДС Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobymdance Posted June 5, 2008 Share Posted June 5, 2008 Ако свалиш цената на 10 лева и аз съм навит.Иначе обясни ми за какво да ти давам 15 лева при условие,че за 1.98 повече ще получа това: Prima "Фенове"Prima пакет с включени 5 лева време за разговори при тарифен план Prima Classic. Безплатни SMS-и с резултати от Евро 2008 Промоционален бонус: Всеки 5 минути разговор към номерата от услугата "Семейство и приятели", на цената на 1 минута. Подарък: Реплика на официалната футболна топка на Евро 2008 Цена на пакета: 16.98 лв. с ДДС Точно тва ми беше мисълта колега но да видим собственика какво ще си реши ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted June 5, 2008 Share Posted June 5, 2008 Мен ме вълнува цена на примите, които вървят с топките, ако имаш и продаваш дай някаква Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted June 5, 2008 Share Posted June 5, 2008 още ли някой ползва тая глупост "прима" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted June 5, 2008 Author Share Posted June 5, 2008 още ли някой ползва тая глупост "прима" Ето ви едно от обясненията... Иначе друго - има хора, на които тая прима ще им е излишна, или пък неудобството от смяната на картите...други причини трябват ли ви? Или искате да си купите за 17лв пакета и да се чудите, какво да правите с картата? Или пък да почнете непрекъсната сменяна на карти, че да изговорите 10тината минути, които ще "спечилите" като дадете 2лв отгоре на моята цена и си вземете целия пакет? Тая тема съм я пуснал за хората, които не искат да си купуват целия прима пакет, а само топката, като за сметка на това им правя реверанс в цената. Ако искате си купете тая топка от някъде другаде за 8-10лв...ако намерите, моля да пуснете тук от къде, че и аз да си взема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted July 31, 2008 Author Share Posted July 31, 2008 Нова цена - 14лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cnupo Posted July 31, 2008 Share Posted July 31, 2008 оригинална реплика ... или е оригинал или е реплика ( копие на оригинала)..... щот по време на европейското цената на ОРИГИНАЛНАТА топка беше точно 186 лв... сега нз колко е.... та ... 14 лв дет сикаш са много за тази топка ако намалиш от цената отнасям една... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiko_pld Posted July 31, 2008 Share Posted July 31, 2008 оригинална реплика ... или е оригинал или е реплика ( копие на оригинала).....щот по време на европейското цената на ОРИГИНАЛНАТА топка беше точно 186 лв... сега нз колко е.... та ... 14 лв дет сикаш са много за тази топка ако намалиш от цената отнасям една... или ще пишеш по темата ,както е по правила или ...???!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted August 1, 2008 Author Share Posted August 1, 2008 оригинална реплика ... или е оригинал или е реплика ( копие на оригинала).....щот по време на европейското цената на ОРИГИНАЛНАТА топка беше точно 186 лв... сега нз колко е.... та ... 14 лв дет сикаш са много за тази топка ако намалиш от цената отнасям една... Има оригинални реплики има и такива от руския пазар... Така че, ти ако искаш може да си купиш оригиналната (каквато е тази, която продавам (или фалшивата, спрямо твоите реплики) от адидаса за 34 лева...многознайко... Между другото, цената няма да падне под 14лв, така че такива коментари "за 10 лева я отнасям", са излишни. Който е склонен да даде 10лв, е склонен да даде и 14, другия вариант е - 34лв от центъра или 17лв от пакета. Правя ви услуга, а вие не можете да я оцените. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.