krasi18 Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 Търся да си взема евтин рутер за да имам интернет не само на настолния а и на лаптопа,не разбирам много но мисля 4е точно рутер е устроиството .С интернет от БТК съм и ще помоля продавача да ми обясни как да вържа устроиството .Благодаря ви предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitkot Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 Търся да си взема евтин рутер за да имам интернет не само на настолния а и на лаптопа,не разбирам много но мисля 4е точно рутер е устроиството .С интернет от БТК съм и ще помоля продавача да ми обясни как да вържа устроиството .Благодаря ви предварително TP-LINK 54M Wireless Router - 89 лв. цена с обясненията как да си го свържеш. При интерес - 0887959073 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 Repotek RP-IP509. Не е ползван изобщо, но гаранцията му изтече. 25 лв. Без да искам да засегна някого, пояснявам, че моят рутер е жичен. Така, че ако искаш да се разкарваш из стаите и да имаш нет на лаптопа - не е подходящ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 D-Link DKT-110 пълен комплект така както е закупен,цена 75лв. рутера е купуван от Технополис и е ползван 6м. http://www.picvalley.net/v.php?p=u/183/45554_308.JPG Link to comment Share on other sites More sharing options...
krasi18 Posted May 16, 2008 Author Share Posted May 16, 2008 Благодаря за преложенията рутера е закупен извън форума Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.