tedy Posted May 13, 2008 Share Posted May 13, 2008 Отдавна не я ползвам, последно под Windows XP преди около 3г. Старичка е, PCI е, приема composite и s-video сигнал. Пробвана с composite само. Добре кепчва, до около 800х600 или нещо подобно мисля, може по-големите резолюции да са били софтуерно определени. Под XP бях намерил драйвер, с който работеше перфектно без проблем, и с iuVCR кепчвах също без проблеми. При интерес ще го потърся из цд-тата. Снимка 1 Снимка 2 Цена 15 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted May 13, 2008 Share Posted May 13, 2008 Модел? Кабел за S-входа? Интересува ме може ли в 720х576 хардуерно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted May 13, 2008 Author Share Posted May 13, 2008 Ами купувал съм я от човек и не знам точно каква е, но щом е PV, предполагам е Pixelview. Както споменах, пише PV-BT878p, т.е. чипсет Brooktree 878, един от най-разпространените и масови, поне преди 2-3г. когато последно се интересувах. Със сигурност поддържаше 768х576 (или тва, или 720), но дали е хардуерно или интерполирано от драйвера не знам. Тогава си спомням,че хващах на 640х480 поради това че проца ми беше слаб тогава и изтърваше кадри (понеже компресирах в реално време поради малък хард пък ). Ето два кадъра от един клип, който преди години записах с нея от видеокасета и единствената обработка беше да сменя саундтрака с качествен такъв от ЦД и да намаля резолюцията, не се сещам защо, тогава нещо май имах предвид за .MPEG формата.. Цък1 Цък2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted May 16, 2008 Author Share Posted May 16, 2008 10 лв. EDIT: ПРОДАДЕНА. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.