Jump to content
BulForum.com

Продавам Видео CAPTURE карта

Recommended Posts

Отдавна не я ползвам, последно под Windows XP преди около 3г.

Старичка е, PCI е, приема composite и s-video сигнал. Пробвана с composite само.

Добре кепчва, до около 800х600 или нещо подобно мисля, може по-големите резолюции да са били софтуерно определени.

Под XP бях намерил драйвер, с който работеше перфектно без проблем, и с iuVCR кепчвах също без проблеми. При интерес ще го потърся из цд-тата.

Снимка 1

Снимка 2

Цена 15 лв.

Ами купувал съм я от човек и не знам точно каква е, но щом е PV, предполагам е Pixelview.

Както споменах, пише PV-BT878p, т.е. чипсет Brooktree 878, един от най-разпространените и масови, поне преди 2-3г. когато последно се интересувах.

Със сигурност поддържаше 768х576 (или тва, или 720), но дали е хардуерно или интерполирано от драйвера не знам. Тогава си спомням,че хващах на 640х480 поради това че проца ми беше слаб тогава и изтърваше кадри (понеже компресирах в реално време поради малък хард пък :) ).

Ето два кадъра от един клип, който преди години записах с нея от видеокасета и единствената обработка беше да сменя саундтрака с качествен такъв от ЦД и да намаля резолюцията, не се сещам защо, тогава нещо май имах предвид за .MPEG формата..

Цък1

Цък2

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...