stapos Posted April 29, 2008 Share Posted April 29, 2008 TCM Cytron CPU - Athlon XP Mobile Barton 2400+/512k HDD - 40 GB RAM - 512 MB Video - 32 MB DVD+CD/RW 14,1" Екран Захранване - Фортрон 4,7А Батерия - 1,5 часа или 1 час при усилена работа Допълнителни: PCMCI, LAN, FAXModem, Infrared, LPT, Com, CRT display OUT, 2xUSB, WireFire 1394, S-Video TVOUT, Чанта. Единствения "недостатък" е че процесора на лаптопа работи на малко по-ниска честота от колкото беше с оригиналния процесор. В случая 1330 МхЗ , но пък е с 512кеш и е по-бърз. Почти без следи от употреба в много добро състояние. Цена 450 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
madnez Posted April 30, 2008 Share Posted April 30, 2008 v linka sas snimkite ima virus (script)! ne go otvarqite osobenno tezi bez antivirusnite. Smeni si linka pich. edit: otvorih pak linka no ne mi istrelq scripta i antivirusnata ne se obadi. Moje i da sym v greshka. i po temata cenata tvarda li e i moje li 2 snimki na zatvoren i na otvoren no po ot dalech da se vijda cqlata mashina mersi Link to comment Share on other sites More sharing options...
stapos Posted May 1, 2008 Author Share Posted May 1, 2008 Мился че това за вирус в линковете е някакво недоразумение. Нова цена 440 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
webRint Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 v linka sas snimkite ima virus (script)! ne go otvarqite osobenno tezi bez antivirusnite. Smeni si linka pich.edit: otvorih pak linka no ne mi istrelq scripta i antivirusnata ne se obadi. Moje i da sym v greshka. i po temata cenata tvarda li e i moje li 2 snimki na zatvoren i na otvoren no po ot dalech da se vijda cqlata mashina mersi Действително има Вирус в линковете: Trojan.Clicker.CM - НЕ КЛИКАЙТЕ НА ЛИНКОВЕТЕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 в този сайт има нещо съмнително - по-добре като давате снимки копирайте адреса на самата снимка, а не на галерията Link to comment Share on other sites More sharing options...
stapos Posted May 12, 2008 Author Share Posted May 12, 2008 Нова Цена 430 лв. Давам и нов линк със снимки. Така и не разбрах какъв вирус има и къде. Що не си махнете антивирусните и ще спите съвсем спокойно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stapos Posted May 22, 2008 Author Share Posted May 22, 2008 Нова Цена 420 лв. и добавям и WiFi на PCMCI слот към комплекта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stapos Posted June 1, 2008 Author Share Posted June 1, 2008 410 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stapos Posted June 12, 2008 Author Share Posted June 12, 2008 Коледна промоция.... 400 лв. Аре че ми писна сам да си пиша в темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joro Filipov Posted June 12, 2008 Share Posted June 12, 2008 Коледна промоция.... 400 лв. Аре че ми писна сам да си пиша в темата. 300 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.