Jump to content
BulForum.com

Лаптоп

Recommended Posts

TCM Cytron

CPU - Athlon XP Mobile Barton 2400+/512k

HDD - 40 GB

RAM - 512 MB

Video - 32 MB

DVD+CD/RW

14,1" Екран

Захранване - Фортрон 4,7А

Батерия - 1,5 часа или 1 час при усилена работа

Допълнителни:

PCMCI, LAN, FAXModem, Infrared, LPT, Com, CRT display OUT, 2xUSB, WireFire 1394, S-Video TVOUT, Чанта.

Единствения "недостатък" е че процесора на лаптопа работи на малко по-ниска честота от колкото беше с оригиналния процесор. В случая 1330 МхЗ , но пък е с 512кеш и е по-бърз. Почти без следи от употреба в много добро състояние.

Цена 450 лв.

v linka sas snimkite ima virus (script)! ne go otvarqite osobenno tezi bez antivirusnite. Smeni si linka pich.

edit: otvorih pak linka no ne mi istrelq scripta i antivirusnata ne se obadi. Moje i da sym v greshka.

i po temata cenata tvarda li e i moje li 2 snimki na zatvoren i na otvoren no po ot dalech da se vijda cqlata mashina :) mersi

v linka sas snimkite ima virus (script)! ne go otvarqite osobenno tezi bez antivirusnite. Smeni si linka pich.

edit: otvorih pak linka no ne mi istrelq scripta i antivirusnata ne se obadi. Moje i da sym v greshka.

i po temata cenata tvarda li e i moje li 2 snimki na zatvoren i na otvoren no po ot dalech da se vijda cqlata mashina :) mersi

Действително има Вирус в линковете: Trojan.Clicker.CM - НЕ КЛИКАЙТЕ НА ЛИНКОВЕТЕ

в този сайт има нещо съмнително - по-добре като давате снимки копирайте адреса на самата снимка, а не на галерията

• 2 weeks later...

Нова Цена 430 лв.

Давам и нов линк със снимки. Така и не разбрах какъв вирус има и къде. Що не си махнете антивирусните и ще спите съвсем спокойно.

dscn0750smalldu8.th.jpg

dscn0757smallqh9.th.jpg

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...