Jump to content
BulForum.com

Продавам билет за Metallica

Recommended Posts

• 4 weeks later...
  • 1 month later...

Купувам го :punk

Ще е хубаво ако имаш касова бележка с него, както другия съфорумец, от който купувам билет

• 3 weeks later...

Ъпвам тази тема за да се прочете от всички!

Много моля началството да проследи кореспонденцията мжду мен и този некоректен продавач и да го банне завинаги от Форума.

Значи след като се договорихме за исканите от него 90 лева за билета и след като ИЗРИЧНО предупредих че давам 90 лева за билет в същия сектор на друг човек и е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО важно двата билета да са в един и същи сектор, момъкът се покри и повече не се обади. Пратеният ми ГСМ номер остана изключен до деня на концерта. Останаха и без отговор всичките ми ЛС, като ясно се вижда, че на 18 юли лицето е влизало във Форума, тоест няма как да не е видял 4-5 ЛС!

Тъй като другият продавач бе напълно коректен 24 часа преди концерта аз си седях с един вече купен билет за 4-ти сектор и само бързи реакции и късмет ми позволиха да реша проблема. Което не променя факта, че се наложи да сме на терена вместо горе, а в 4-ти сектор се наложи един от нас да е сам, за да не изгори купения билет.

Като цяло безхаберието на този индивид за малко да ми провали концерта. Сигурен съм че е продал билета някъде другаде и се покри най-нагло. Поне можеше да ме информира навреме, за да имам възможност за реакция.

Тази тема може да я затворите, а след проверката сами преценете заслужава ли този юзър да остане сред нас...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...