hiperhaho Posted April 15, 2008 Share Posted April 15, 2008 Търся си акумулатор втора ръка ,нямам кинти за нов,ако някой има нещо читаво да предлага. Link to comment Share on other sites More sharing options...
milenh Posted April 15, 2008 Share Posted April 15, 2008 72Ah,540A Iskra,mnogo dobro sastojanie - 80 lv Търся си акумулатор втора ръка ,нямам кинти за нов,ако някой има нещо читаво да предлага. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hiperhaho Posted April 15, 2008 Author Share Posted April 15, 2008 Този ми идва голям,а цената е малко множко като за втора ръка.Търся си 62Аh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted April 15, 2008 Share Posted April 15, 2008 Имам 62AH, състояние неизвестно, до последно беше на адна кола, която в последствие продадох и вече година ми седи в гаража - 30лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hiperhaho Posted April 15, 2008 Author Share Posted April 15, 2008 Акумулатора сух ли е,и държи ли ток?Ако го бива го взимам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted April 15, 2008 Share Posted April 15, 2008 Акумулатора сух ли е,и държи ли ток?Ако го бива го взимам Не е сух, а и не знам в какво състояние е. P.S. Само да го върна на вторични ще му взема тази пара Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breez Posted April 15, 2008 Share Posted April 15, 2008 Не е сух, а и не знам в какво състояние е. P.S. Само да го върна на вторични ще му взема тази пара Off:Кажи де са тия "вторични суровини" да връщам и аз моите там! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 15, 2008 Share Posted April 15, 2008 Off:Кажи де са тия "вторични суровини" да връщам и аз моите там! Моя го взеха като си купих нов, предполагам, че най-вероятно изкупуват и стари. Мястото е като караш към АГ последното Т образно кръстовище надясно и още в началото има автомивка, сервизи и магазин за акумулатори. За 78a/h ми дадоха 13-14лв, така че да не останеш разочарован 30лв едва ли някой ще даде за акумулатор Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breez Posted April 15, 2008 Share Posted April 15, 2008 Моя го взеха като си купих нов, предполагам, че най-вероятно изкупуват и стари. Мястото е като караш към АГ последното Т образно кръстовище надясно и още в началото има автомивка, сервизи и магазин за акумулатори. За 78a/h ми дадоха 13-14лв, така че да не останеш разочарован 30лв едва ли някой ще даде за акумулатор Много добре знам къде и колко дават затова ми стана интересно изказването! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted April 15, 2008 Share Posted April 15, 2008 2лв. на килограм Алброн P.S. Поне толкова беше преди няколко месеца Link to comment Share on other sites More sharing options...
hiperhaho Posted April 16, 2008 Author Share Posted April 16, 2008 ostavi nqkakav tel za vrazka ,iskam da go vidq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.