Jump to content
BulForum.com

ПОДАРЯВАМ разни неща

Recommended Posts

ПОДАРЯВАМ:

1. ...

2. Повреден монитор Compaq V70. По мое мнение е захранване и ремонта му не би трябвало да надвишава 20-30 лв. При опита ми да го отворя командните бутони пропаднаха навътре. Жал ми е да го хвърлям, понеже ми служи вярно 12 години (от нов) и вероятно има хляб поне още една. Фокуса му е приличен, контраста също. Ако някой го иска - да си го оправи или пък за части - да обажда.

...

Ако изскочи още нещо, ще добавям в темата.

Ако някой няма нещо против, ще взема грамофонното шаси. :)
Пръв към 16 ч. ми е писал @puf4o, за който обаче не знам дали ще му свърши работа. Защо ли? Защото е ГОЛО шаси, без предусилвател (дозата е електромагнитна, все пак е HiFi) и без крайно стъпало, без корпус. Навремето ги продаваха като резервни части и именно като такава съм го купувал. За @pamporov съм сигурен че ще може да го използва за нещо.

Колкото до пъзела - Пуфчо, наистина нямам представа откъде са липсващите части, понеже не съм го редил аз. А да се занимавам със снимки за неща, които подарявам... хм... Ако го искаш ела и го вземи.

Добре. Ще изчакам до утре вечерта Пуфчо да се обади за шасито.

Пъзела го поиска @A55A551N80R в 16.45 днес и утре вечер ще го вземе.

Ако се откаже случайно,ми пиши лс да дойда аз да го взема.
Добре.

Добре. Ще изчакам до утре вечерта Пуфчо да се обади за шасито.

Пъзела го поиска @A55A551N80R в 16.45 днес и утре вечер ще го вземе.

Ако се откаже случайно,ми пиши лс да дойда аз да го взема.

Не мислех че някой ще прояви някакво желание към грамофона.Пък и не съм разбрал че е напълно "гол".Извинявам се на alchemy и всички останали,но се отказвам от грамофона.Да го взима следващия.А пъзела ще го зема ако вече не си го харизал на някой :)

• 1 month later...
  • 11 months later...

Добавям повреден монитор Compaq V70. По мое мнение е захранване и ремонта му не би трябвало да надвишава 20-30 лв. При опита ми да го отворя командните бутони пропаднаха навътре. Жал ми е да го хвърлям, понеже ми служи вярно 12 години (от нов) и вероятно има хляб поне още една. Фокуса му е приличен, контраста също. Ако някой го иска - да си го оправи или пък за части - да обажда.

Edit: Редактирах първия пост и добавих този текст в него. Надявам се това да не се счита за ъпване, понеже според правилата добавям нещо, а и единствената печалба за мен е освободено пространство в къщи ;) .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...