georgekodinov Posted April 6, 2008 Share Posted April 6, 2008 Продадох Nokia N80 Internet Edition : комплект : книжки, кутия, зарядно, кабел и т.н. Заедно с него продадох Mini SD 2G и допълнително 2-ри кабел за данни и 2-ро зарядно (едните ми седяха в офиса, другите в къщи). Ето малко снимки. Единствената забележка е че малко съм натиснал едната пластмаса на кабела на хендсфрито. Работи си и не прекъсва, ама не е 100% като ново. Телефона е купуван от Деком преди 1г. Гаранцията (1г) току-що изтече. Не ме интересуват бартери ! ПРОДАДЕН : моля някой да затвори темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joro Filipov Posted April 6, 2008 Share Posted April 6, 2008 Склонен ли си, ако някой много се пазари, да бартеросаш с доплащане от моя страна твоята 2 гб за ориг. 128мб карта? Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgekodinov Posted April 10, 2008 Author Share Posted April 10, 2008 Склонен ли си, ако някой много се пазари, да бартеросаш с доплащане от моя страна твоята 2 гб за ориг. 128мб карта? Виж, аз имам някъде и такава карта. Не вярвам някой *толкова* да се пазари да вземе 128М вместо 2Г :-) Но ще те имам в предвид де Link to comment Share on other sites More sharing options...
puf40 Posted April 10, 2008 Share Posted April 10, 2008 Склонен ли си, ако някой много се пазари, да бартеросаш с доплащане от моя страна твоята 2 гб за ориг. 128мб карта? За колко даваш тази 128 и става за 6300? Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgekodinov Posted April 10, 2008 Author Share Posted April 10, 2008 За колко даваш тази 128 и става за 6300? Айде да си се пазарите в отделна тема или на лично, а ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
puf40 Posted April 10, 2008 Share Posted April 10, 2008 Айде да си се пазарите в отделна тема или на лично, а ? Да те питам теб - за колко продаваш 2 гб картата само и зарядното? Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgekodinov Posted April 10, 2008 Author Share Posted April 10, 2008 Да те питам теб - за колко продаваш 2 гб картата само и зарядното? 50 лв. Зарядното е оригинално : Nokia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joro Filipov Posted April 10, 2008 Share Posted April 10, 2008 Айде да си се пазарите в отделна тема или на лично, а ? Не си ли доволен от неволния ъп Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgekodinov Posted April 10, 2008 Author Share Posted April 10, 2008 Не си ли доволен от неволния ъп абе няма лошо. ама нека да спазваме правилата все пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgekodinov Posted May 1, 2008 Author Share Posted May 1, 2008 Нова цена : 320 лв. за телефона със картата, 280 лв само за телефона. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted May 1, 2008 Share Posted May 1, 2008 Бартер за перфектна 3250 фул пакет? Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgekodinov Posted May 1, 2008 Author Share Posted May 1, 2008 Бартер за перфектна 3250 фул пакет? Мога да я бартеросам за PSP (ново). Телефон си имам, и то перфектен фул пакет и нов (HTC Tytn II). :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Civic Posted May 1, 2008 Share Posted May 1, 2008 А HTC Tytn II продаваш ли го Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgekodinov Posted May 1, 2008 Author Share Posted May 1, 2008 А HTC Tytn II продаваш ли го 1500 кинта и е твой :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Civic Posted May 1, 2008 Share Posted May 1, 2008 1500 кинта и е твой :-) Нов с 2 години гаранциа 1185.00 Цената включва и доставка Явно искаш да станеш милионер за няколко дни :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgekodinov Posted May 2, 2008 Author Share Posted May 2, 2008 Нов с 2 години гаранциа 1185.00 Цената включва и доставка Явно искаш да станеш милионер за няколко дни :) Аз моя си го взех преди 2 месеца от Технополис за 1400+ лв, защото там гаранцията си е гаранция а и произхода на апарата е ясен. И аз мога да ти дам две години гаранция и да ти държа апарата "в сервиза" 23 месеца докато изтече Така че вместо да правиш off-topic на темичката ми моля отиди, купи си го от където си го намерил и си го ползвай със здраве. Ти не ме пита колко струва апарата : попита ме за колко аз бих се разделил с него ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pako81 Posted May 6, 2008 Share Posted May 6, 2008 Продаден ли е телефона?Колко държи батерията? Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgekodinov Posted May 7, 2008 Author Share Posted May 7, 2008 Продаден ли е телефона?Колко държи батерията? Не е продаден още. Батерията държи 3-4 дена при нормално използване като телефон. Иначе ако използваш и wifi е по-малко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pako81 Posted May 13, 2008 Share Posted May 13, 2008 Не е продаден още. Батерията държи 3-4 дена при нормално използване като телефон.Иначе ако използваш и wifi е по-малко. Ще го дадеш ли за 300лв с картата?Ако си съгласен, остави някакъв телефон за връзка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.