magnus Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 Здравейте, Продавам DVD-/+RW и дисплей от лаптоп. Писачката е с черен панел, има малко дразнещ дерт, не отваря от първото натискане на eject бутона. Гаранцията е изтекла, с последен fimware за RPC1, чете и пише без проблеми. Не се сработва с DVD+R 8X на Gigabyte - черните, с НР също, но като гледам май доста народ пищи от тези бланки. LCD-то работи без грижи, има си инвертор за подсветката и интерфейсен кабел. Свалено е от Compaq LTE 5000. LG GSA-4163B - 20 15 лв. - Продадена. Toshiba LTM10C035K 40 30 лв. Обявата е за Пловдив. За връзка тук или на ЛС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vojda66 Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 Давам за LG -15лв. ,ако те устройва,драсни едно ЛС Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnus Posted April 3, 2008 Author Share Posted April 3, 2008 Поради липса на интерес, коригирам леко цените. Актуализиран първи пост. Обявата е валидна до 13:00 ч. на 05.04.2008 г. след което частите се свалят от продажба и отиват в резерв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 Ако vojda66 се е отказал и ако LG-то чете безпроблемно (не ме интересеува как и дали записва) - ще я взема, че ми трябва DVD-ROM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vojda66 Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 Намерих си,така че офертата ми отпада. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnus Posted April 3, 2008 Author Share Posted April 3, 2008 Ако vojda66 се е отказал ... Ами това е единствената му проява на активност по темата. По мое наблюдение, ако не се свържеш с някой и не стана сделката до 24 ч. интереса е загубен. Все пак ще го изчакам до утре, да речем до 12:00 ч. след него на ЛС ми е писал breakneck. Не ми се ще за 15 лв. да има дразги и сърдити. Пратих Ти и едно ЛС, в случай, че тази вечер не си в настроение за работа . Edit: vojda66 отпада, breakneck също. Наред е Midex. Edit2: Писачката вече е в Midex, очаквам да каже как се държи. Поради доста запитвания дали дисплея можа да се ползва с видеокарта на настолно PC, да отговоря тук. Директно няма как, трябва допълнителен контролер, евентуално може през VESA конектор, но си трябват познания. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnus Posted April 4, 2008 Author Share Posted April 4, 2008 Темата може да се счита за приключена. Ясно е че дисплея си е специализиран и едва ли ще има интерес към него. Благодаря за вниманието. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.