Midex Posted March 30, 2008 Share Posted March 30, 2008 Дискът е без никакви забележки, в момента е на компютър с качена ОС, но като имам купувач ще го сваля и форматирам. Цена 20 лв. Ако някой дойде до нас да си го вземе (центъра) - правя 2 лв. отстъпка. П.П. Тъй като днес заминавам и се връщам в сряда вечер...да се има предвид. ПРОДАДЕН! Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted March 30, 2008 Share Posted March 30, 2008 свирка, кат се върнеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slot Posted March 30, 2008 Share Posted March 30, 2008 свирка, кат се върнеш Много се качила цената на тези дискове вече и + "свир..." (...тъй като е в моя тема няма да го третирам като спам... ...а бонусът вече го отказах, освен ако не е от някоя негова приятелка ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 Мамка му! Бях заинтересован много сериозно, но ми трябва до 1 час. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 абе кво става с тоя хард? 2 ЛС-та ти писах, отговор йок, поне кажи, че си го продал, че те мързи или квото щеш там, ама дай отговор някъв?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fulcrum Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 абе кво става с тоя хард?2 ЛС-та ти писах, отговор йок, поне кажи, че си го продал, че те мързи или квото щеш там, ама дай отговор някъв?! и аз така но отговор никъв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 3, 2008 Author Share Posted April 3, 2008 абе кво става с тоя хард?2 ЛС-та ти писах, отговор йок, поне кажи, че си го продал, че те мързи или квото щеш там, ама дай отговор някъв?! Ето ти отговор в темата, за да го прочетат и другите, които са останали с някакво грешно впечатление. Работата ми е такава, че периодично пътувам в друг град, където нямам време и възможност за интернет връзка. Писал си ми (както и всички останали) точно през дните, когато ме нямаше в Пловдив. При всяко прибиране в Пловдив (както беше и когато се прибрах снощи), обикновено заварвам в кутията си с ЛС средно около 40-50 рапорта и 20-30 бр. ЛС. Сещаш се, че за да проверя всяка тема и пост, както и да отговоря на всичките ЛС-та ми отнема доста време. Снощи на всичкото отгоре проблемът се съчета със среща с едни клиенти, които имаха спешна работа и едвам ме дочакаха да се прибера в Пловдив. След като си тръгнаха, трябваше да изработя продукта, който искаха да вземат днес. Така че подмятанията за "мързела" и още повече онова за "поне кажи, че си го продал" са доста неуместни за характера, начина ми на живот и отношението ми към хората. За 4 години се запознах с доста (и все готини) хора от форума, които могат да потвърдят, че имам много теми за продажба, в които винаги съм продавал продукта на първия писал ми, независимо че след него е имало оферти с по-високи суми или пък го е поискал някой мой познат - принцип. И едно въпросче към fulcrum (въпреки, че и още двама освен тебе са ми писали за харда на ЛС) - след като poznai е писал пръв в темата и не е казал, че се отказва, защо изобщо ми пращаш ЛС "...ще дойда да го взема от вас, даже няма и да махаш ОС..." и т.н....или това кой е бил преди тебе няма значение? Свърших с писанията...@poznai, на ЛС ще се доразберем за час ако още ти трябва диска. П.П. И все пак ми че чудно след като още в първия пост съм писал, че се прибирам в сряда вечер, защо и двамата сте ми писали през деня?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fulcrum Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 Tuka mnogo hora pishat a kogato opre do sdelka nqma nikoi, za tva ti pisah. Inache tarpelivo si chakam reda to e qsno!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.