_d5 Posted March 19, 2008 Share Posted March 19, 2008 Търся защитно фолио за защита на ТФТ дисплеи, на преносими компютри и тн. В чужбина зная, че ги има под път и над път, ама тука не съм срещал. Трябва ми за 15,4 инча дисплей. Ще съм благодарен ако също ме насочите от къде мога да си купя такъв и евентуално някакви коментари за въпросното фолио. Благодаря предварително! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 19, 2008 Share Posted March 19, 2008 Мога ли да те запитам какво смяташ да го правиш въпросния лаптоп защото аз от години го имам моя и на екрана нищо му няма (освен 1 път когато падна от метър и нещо, но тогава каквото и фолио да сложиш пак няма да ти помогне). Със сегашния ми лаптоп съм от година и нещо и на екрана му няма абсолютно нищо. Освен ако нямаш намерение да го оставяш на малки деца които с химикалка да се опитват да пишат отгоре му не виждам причина от подобно фолио (а в примера с децата по-скоро ще се сдобиеш с дупки по екрана отколкото да го надраскат) За да не съм 100% offtopic: в стемо продаваха едни такива но за PDA-чета... ако не се бъркам и в технополис може да има но не съм много сигурен за последното. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted March 19, 2008 Share Posted March 19, 2008 Имам такова нещо, точно каквото ти трябва, даже мисля, че са 2 броя. , Ето за това говорим Цена: 7,5 лв/брой , чисто нови са, не съм ги ползвал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_d5 Posted March 20, 2008 Author Share Posted March 20, 2008 Мога ли да те запитам какво смяташ да го правиш въпросния лаптоп защото аз от години го имам моя и на екрана нищо му няма (освен 1 път когато падна от метър и нещо, но тогава каквото и фолио да сложиш пак няма да ти помогне). Със сегашния ми лаптоп съм от година и нещо и на екрана му няма абсолютно нищо. Освен ако нямаш намерение да го оставяш на малки деца които с химикалка да се опитват да пишат отгоре му не виждам причина от подобно фолио (а в примера с децата по-скоро ще се сдобиеш с дупки по екрана отколкото да го надраскат)За да не съм 100% offtopic: в стемо продаваха едни такива но за PDA-чета... ако не се бъркам и в технополис може да има но не съм много сигурен за последното. Как го почистваш, не че ще има деца около него, но все пак искам да го поддържам чист ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted March 20, 2008 Share Posted March 20, 2008 Темата вече не е за този раздел май ама: Аз почиствам със спрейче за почистване на очила и съответните кърпички. Купувам си ги от оптики. Защитното фолио се ползва предимно за тъчдисплеите, защото там се бара с мазни пръсти, стилуси, химикалки и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 20, 2008 Share Posted March 20, 2008 Верно темата я разводнихме и определено не е за тука но не е като да ъпваме тема за продажба и все пак се извинявам за поредния offtopic... За чистенето - случвало ми се е 2-3 пъти и то с леко влажна кърпичка. Верно че не го ползвам всеки ден този лаптоп но чак пък толкова не се цапа. Аз големия ми екран го чистя 1-2 пъти в годината... е сега е момента да кажеш че съм мундар, но честно не виждам какво може да му се цапа на един монитор - виж малко прах се събира отгоре и чистачката го забърсва, но на самия монитор нищо му няма, не ми се случва да го пипам с мазни пръсти, само като говоря малко плюнки чат пат хвърчат към него но тях ги забърсвам с ръкава Link to comment Share on other sites More sharing options...
_d5 Posted March 20, 2008 Author Share Posted March 20, 2008 Мерси за отговорите и тн, айде мисля че е удачно вече да се затвори темата, аз ще отворя една тема за грижи и поддръжка на лаптопи ако вече няма такава! Благодаря на всички! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.