Jump to content
BulForum.com

Търся телефон до 20-25 лв.

Recommended Posts

EDIT (17.07.2008г.): За да не отварям нова тема ще си вдигна старата. Значи търся НОКИА с издръжлива батерия в ценовия диапазон 20-30 лв.

Предложения тук. Задължително телефонът трябва да върви със зарядно. Желателно е да давате по-подробна информация, за да не се задръства темата.

(Бих се радвал, ако някой модератор изтрие старите излишни постове)

Търся отново телефон до 20-25 лв. Изискванията са батерията да държи поне 2-3 дена, като желателно е да има moneyback период. За модел или марка, нямам претенции, всичко ще стане ясно от вашите оферти.

Благодаря Ви

:) http://www.bulforum.com/index.php?showtopic=63748&hl=

вдигам квотата за допустима цена на 30 лв. Очаквам още предложения, като добавих горе, че не трябва да е кодиран телефона :) От досегашните ми хареса идеята за водафона, но е кодиран, така че отпада.

• 4 weeks later...

Давам евентуално 35 лв. за нещо, което си заслужава... Желателно е да е някоя от евтините нокии...

Дайте предложения, ако не е нокия, също става.. Може и самсунг :)

имам един SE T230 работи с всички гсм.оператори

но не зарежда батерията(май тя си е заминала вече)

има си и бг.меню,зарядното го продадох вече

цена 15лв.

:)

За телефон без зарядно, единствено сименс, защото имам два сименса и имам зарядни. Не знаех, че ще се предлагат и без зарядни и затова сега го казвам.

ME45

baterijata i panela sa za smjana

17 lv

За телефон без зарядно, единствено сименс, защото имам два сименса и имам зарядни. Не знаех, че ще се предлагат и без зарядни и затова сега го казвам.

• 3 months later...

EDIT (17.07.2008г.): За да не отварям нова тема ще си вдигна старата. Значи търся НОКИА с издръжлива батерия в ценовия диапазон 20-30 лв.

Предложения тук. Задължително телефонът трябва да върви със зарядно. Желателно е да давате по-подробна информация, за да не се задръства темата.

(Бих се радвал, ако някой модератор изтрие старите излишни постове)

предлагам ти

siemens c60 - със зарядно

цена: 25лв.

и nokia 6080 - 40лв.

или нова нокия 1208 с 2 години гаранция към MTEL - 45лв.

Както писах в първия пост, само нокиа. Тази 6080 в какво състояние е, че е толкова евтина, а тази другата кодирана ли е?

Не се ориентирах добре и не видях нокиа там...

Както писах в първия пост, само нокиа. Тази 6080 в какво състояние е, че е толкова евтина, а тази другата кодирана ли е?

Не се ориентирах добре и не видях нокиа там...

новата сигурно е кодирана , а 6030(извинявам се объркал съм се) е перфектен на 2 години някъде има леки външни драскотини

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...