tango Posted March 7, 2008 Share Posted March 7, 2008 батерията е резервната към iPOD-a който продавам в една от мойте теми и днес реших да я публикувам отделно свалена е от работещ плеър със счупен дисплей мисля,че е универсална за всички модели на iPOD Nano цена 5лв. добавям и снимка към обявата http://www.picvalley.net/v.php?p=u/37/9077_947.JPG Link to comment Share on other sites More sharing options...
puF4o Posted March 7, 2008 Share Posted March 7, 2008 А тази батерия става ли на други плеъри?имам една мп4 на коя батерията си замина и като гледам от снимката тази е с подобни размери.Може да прозвочи глупаво ама ще може и да я измериш да знам дали ще се побере в плеъра ми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted March 7, 2008 Author Share Posted March 7, 2008 А тази батерия става ли на други плеъри?имам една мп4 на коя батерията си замина и като гледам от снимката тази е с подобни размери.Може да прозвочи глупаво ама ще може и да я измериш да знам дали ще се побере в плеъра ми. няма да се учудя ако става и за други плеъри размерите и са 32/20/3 мм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.