bafi Posted March 5, 2008 Share Posted March 5, 2008 Продавам манекени за витрина. 2 броя - мъж и жена в цял ръст на стойка с перуки. Разглобяеми са. Цена за 1 брой - 150 лева. Също така 5 броя торс (манекени от кръста-нагоре), 4 женски и 1 мъжки. Цена за 1 брой - 5 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PEO Posted March 5, 2008 Share Posted March 5, 2008 Имам интерес за женския манекен в цял ръст прати ми снимка на [email protected] и съответно ако ми хареса да се разберем нещо каде да се види на живо да се огледа и евентуално купи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bafi Posted March 6, 2008 Author Share Posted March 6, 2008 да, продават се още. Снимки нямам, може да направя през уикенда Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 3, 2008 Share Posted October 3, 2008 Въпреки, че офертата е стара и може вече да не е актуална, а и продавачът не е влизал от 28th September 2008 / 22:53, тъй като има един желаещ (ivi0707), който няма как да се свърже с него, тъй като чака валидация и все още не може да пуска постове - препредавам това, което се опитва да напише: Здравейте. Искам да закупя всичките. Моля да ми пишете на [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.