zmeyan Posted March 4, 2008 Share Posted March 4, 2008 Продавам ТВ Тунер ( TV Tunner / Tuner) на Пинакъл - имам 2 броя, работят, но нямам драйвери за тях. Сигурно ги има в интернет, но ме мързи да търся и да се занимавам (търсене, сваляне, инсталиране, разкачосване на компа... мерси) Описание: и двата разполагат с - антенен вход, аудио-оут, с-видео и "комп"(жълт изход като на тв-оут за видеокарта) Моделите им са: EMPTYV-51014521 - 2.2A PULID - 660352 - 3.1 Made in Germany! Гарантирам нормалното им техническо състояние и съм сколенен да предложа 2 дни гаранция за София ( за останалите градове не ми се занимава) Цена - 20лв за брой. При много голям интерес, може да се прати и до друг град, но тогава ще трябва да отпадне гаранцията, която предлагам! Гаранцията се отнася за функционалността (работят!), но дали се хващат български канали - нямам представа, защото не са пробвани в България. Работели са с аналогова кабелна телевизия в Германия. Снимки или информация на [email protected] - 0884283544 за София и Стара Загора скайп - Kaloyan81 Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted March 5, 2008 Share Posted March 5, 2008 Макар е за София предимно. Да беше сложил цена. Че то така... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.