Fl00der40 Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 Характеристики Чисто новички са телефончетата, имам 10 броя, само че са без зарядни.Това е перфектния служебен телефон(втори), батерията държи супер много време. Цена : 24лв Телефоните работят съвсем нормално и към 3те gsm оператора, имат меню на български език. За повече информация на ЛС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
himikakakakak Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 bratodavam ti 18 za edin ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fl00der40 Posted February 29, 2008 Author Share Posted February 29, 2008 bratodavam ti 18 za edin ? Спести от закуски само още 6 лв и го имаш, все пак е чисто новичък Link to comment Share on other sites More sharing options...
himikakakakak Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 a i rabotat li s bg karti oki ako rabotat s bg karti i ne sa kradeni zimam edin za 24 kinta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fl00der40 Posted February 29, 2008 Author Share Posted February 29, 2008 Да съвсем нормални телефони са си, работят към 3те оператора съвсем нормално и без проблеми, имат си и меню на български език, за тези дето не им харесва на английски Link to comment Share on other sites More sharing options...
himikakakakak Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 maina az iskam edin ama za vtornik 6te mojem li da sa vidim 6toto ne sam u plovdiv no sas sigurnost iskam Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 maina az iskam edin ama za vtornik 6te mojem li da sa vidim 6toto ne sam u plovdiv no sas sigurnost iskam Извинявам се на всички колеги за този up. Ако може да се нарече така понеже темата е първа на първа страница. Колега himikakakakaka прави грозно впечатление когато се обръщаш към непознат човек на МАЙНА. А може би човек по възрастен от теб. Това си е чисто селска проява за мен, за другите колег незная. А и в правилата на форумът пише, че трябва да спазваме добрият тон. Извинете ме още веднъж но се подразних много от този пост. Link to comment Share on other sites More sharing options...
himikakakakak Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 Първо искам да се извиня за израза"майна" в моя защита само ще кажа че нама пловдивчанин който през живота си да не го е казал.Пак извинете ModEdit: И аз го употребявам, но когато съм на маса с приятели, а в писмена форма...най-много в някоя свободна за спам тема. Не мисля, че нарушаваш правилото за добрия тон, но и определено в този раздел не са приети подобни обръщения, освен ако не сте съседи с продавача... П.П. ...а авторът на темата има предупреждение с ЛС, което се надявам да прочете и да спазва за в бъдеще. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lHaNNiBaLl Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 Изкам да взема един.. писал съм ти на ПМ Link to comment Share on other sites More sharing options...
clio Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 Нещо не можеш да получаваш ЛС, затова ти пиша тук. Искам да закупя един GSM, само да ми дадеш някакви кординати за връзка, на ЛС, за да се свържа с теб. А междудругото ако ми направиш минимален коментар по цената, ще съм още по-доволен. P.S. Имам няколко въпроса: От къде са телефоните? Зарядното им е универсалното за Motorola нали? Нали са изправни (то ако не бяха щеше да пишеш де ама аз да си питам)? Чакам да пишиш тук или на ЛС Link to comment Share on other sites More sharing options...
lHaNNiBaLl Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 Нещо не можеш да получаваш ЛС, затова ти пиша тук. Искам да закупя един GSM, само да ми дадеш някакви кординати за връзка, на ЛС, за да се свържа с теб. А междудругото ако ми направиш минимален коментар по цената, ще съм още по-доволен. P.S. Имам няколко въпроса: От къде са телефоните? Зарядното им е универсалното за Motorola нали? Нали са изправни (то ако не бяха щеше да пишеш де ама аз да си питам)? Чакам да пишиш тук или на ЛС напълно унииверсални са ... няколко типа са, МиниУСБ или малки като жак за слошалките за 10 лв. може да си купиш зарядно... И аз съм писал на ПМ на Fl00der40 ама не6то нестана Fl00der40 Даи телефон или скаип за връска че и аз искам да взема един.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
himikakakakak Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 az sno6ti mu pisah ama nqma6e takiva problemi sas izpra6taneto qvno mn hora sa mu pisali. I az iskam telefon4e :P:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
thunders Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 Нареждам се и аз за 1 изпрати ми тел. на ПМ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
busof Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 и на мен един тел. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwall Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 И аз бих взел 1 тел.Дайте някакви координати за връзка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLIXA_BARGELD Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 И аз искам едно телче. Снощи писах на автора ПМ, ама ?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vapi Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 Az sa6to se vkliu4vam v spisaka i iskam edno telefon4e! Nqkakav tel za vrazka? ili ti zvankai ,za da se uto4nim! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fl00der40 Posted March 2, 2008 Author Share Posted March 2, 2008 Съжалявам ако някой ми е писал ЛС и не е получил отговор, но кутията се задръсти, защото не си трия старите ЛС-та.Вече има място пращайте спокойно За сега съм запазил 8 телефончета, за хората изразили желание, тоест остават още 2 за продан.Ако някой от тези хора се откаже ще пиша в темата за движението в бройките. Нека минат празниците покрай 3ти, смятам че всички си имаме някакви планове съобразени с тези празници и ще се уговорим, за да си вземете телефончетата. Ако някой се интересува и иска да пита нещо оставям скайпа си : mental40 На ЛС мога да дам и телефона си. Честита баба марта на всички : Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassy Posted March 2, 2008 Share Posted March 2, 2008 Запази и за мен един телефон! Link to comment Share on other sites More sharing options...
skaster Posted March 2, 2008 Share Posted March 2, 2008 Ако са останали запази и за мен един. Скайп - skaster13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fl00der40 Posted March 2, 2008 Author Share Posted March 2, 2008 За момента и 10те бройки са ЗАПАЗЕНИ.Ако някой от хората се откаже по някаква причина, се нареждат след него останалите писали в темата. Съжалявам ако стане така, че някой остане без телефонче но са 10 броя, не повече.Все пак ако има желаещи за модел Моторола C385, имам няколко броя нови, може да ми пишете на ЛС да се уговорим евентуално за нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fl00der40 Posted March 10, 2008 Author Share Posted March 10, 2008 И така телефончетата се разпродадоха, остана едно, което се оказа кодирано, ако някой има желание да си го разкодира, давам го за 15лв Надявам се всеки да е останал доволен от покупката си Edit: За момента и кодираната бройка е запазена.Ако има движение по въпроса ще пиша тук. Edit2: Моля темата да бъде затворена, телефоните са продадени Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.