Jump to content
BulForum.com

Продават се телефони

Recommended Posts

mov171_00.jpg

Характеристики

Чисто новички са телефончетата, имам 10 броя, само че са без зарядни.Това е перфектния служебен телефон(втори), батерията държи супер много време.

Цена : 24лв

Телефоните работят съвсем нормално и към 3те gsm оператора, имат меню на български език.

За повече информация на ЛС.

Да съвсем нормални телефони са си, работят към 3те оператора съвсем нормално и без проблеми, имат си и меню на български език, за тези дето не им харесва на английски :)

maina az iskam edin ama za vtornik 6te mojem li da sa vidim 6toto ne sam u plovdiv

no sas sigurnost iskam

Извинявам се на всички колеги за този up. Ако може да се нарече така понеже темата е първа на първа страница.

Колега himikakakakaka прави грозно впечатление когато се обръщаш към непознат човек на МАЙНА. А може би човек по възрастен от теб. Това си е чисто селска проява за мен, за другите колег незная. А и в правилата на форумът пише, че трябва да спазваме добрият тон.

Извинете ме още веднъж но се подразних много от този пост.

Първо искам да се извиня за израза"майна" в моя защита само ще кажа че нама пловдивчанин който през живота си да не го е казал.Пак извинете

ModEdit:

И аз го употребявам, но когато съм на маса с приятели, а в писмена форма...най-много в някоя свободна за спам тема. Не мисля, че нарушаваш правилото за добрия тон, но и определено в този раздел не са приети подобни обръщения, освен ако не сте съседи с продавача... ;)

П.П. ...а авторът на темата има предупреждение с ЛС, което се надявам да прочете и да спазва за в бъдеще.

Нещо не можеш да получаваш ЛС, затова ти пиша тук. Искам да закупя един GSM, само да ми дадеш някакви кординати за връзка, на ЛС, за да се свържа с теб. А междудругото ако ми направиш минимален коментар по цената, ще съм още по-доволен.

P.S. Имам няколко въпроса: От къде са телефоните? Зарядното им е универсалното за Motorola нали? Нали са изправни (то ако не бяха щеше да пишеш де ама аз да си питам)? Чакам да пишиш тук или на ЛС :)

Нещо не можеш да получаваш ЛС, затова ти пиша тук. Искам да закупя един GSM, само да ми дадеш някакви кординати за връзка, на ЛС, за да се свържа с теб. А междудругото ако ми направиш минимален коментар по цената, ще съм още по-доволен.

P.S. Имам няколко въпроса: От къде са телефоните? Зарядното им е универсалното за Motorola нали? Нали са изправни (то ако не бяха щеше да пишеш де ама аз да си питам)? Чакам да пишиш тук или на ЛС :)

:) напълно унииверсални са ... няколко типа са, МиниУСБ или малки като жак за слошалките :)

за 10 лв. може да си купиш зарядно...

И аз съм писал на ПМ на Fl00der40 ама не6то нестана

Fl00der40 Даи телефон или скаип за връска че и аз искам да взема един....

Съжалявам ако някой ми е писал ЛС и не е получил отговор, но кутията се задръсти, защото не си трия старите ЛС-та.Вече има място пращайте спокойно :P

За сега съм запазил 8 телефончета, за хората изразили желание, тоест остават още 2 за продан.Ако някой от тези хора се откаже ще пиша в темата за движението в бройките. Нека минат празниците покрай 3ти, смятам че всички си имаме някакви планове съобразени с тези празници и ще се уговорим, за да си вземете телефончетата.

Ако някой се интересува и иска да пита нещо оставям скайпа си : mental40

На ЛС мога да дам и телефона си.

Честита баба марта на всички : :D

За момента и 10те бройки са ЗАПАЗЕНИ.Ако някой от хората се откаже по някаква причина, се нареждат след него останалите писали в темата.

Съжалявам ако стане така, че някой остане без телефонче :( но са 10 броя, не повече.Все пак ако има желаещи за модел Моторола C385, имам няколко броя нови, може да ми пишете на ЛС да се уговорим евентуално за нещо :)

• 2 weeks later...

И така телефончетата се разпродадоха, остана едно, което се оказа кодирано, ако някой има желание да си го разкодира, давам го за 15лв :)

Надявам се всеки да е останал доволен от покупката си :D

Edit: За момента и кодираната бройка е запазена.Ако има движение по въпроса ще пиша тук.

Edit2: Моля темата да бъде затворена, телефоните са продадени :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...