Jump to content
BulForum.com

UNIX HELP


peachlover

Recommended Posts

awe hora kakjete na socket A ( AMD demek ima li problem da si pusna UNIX Plan 9 ? ) i ako nqkoi ima kakvo da kaje otnosno tova da si sloja UNIX na moqta ma6ina ... mersi predvaritelno

Link to comment
Share on other sites

Мда... Юникс си има "графична" както й казваш... Дефакто от там Х системата идва в Линукс. Подробности...

 

peachlover, не че е невъзможно да си сложиш Юникс на десктоп системата, но за какво ти е? Не мисля, че ще можеш да го използваш пълноценно - той не е предвиден за десктоп ОС. Дори ако искаш да го изучаваш - наистина е по-добър вариант да си сложиш Линукс - много, ама много са сходни нещата, чак няма да повяваш ;) ... А да беше казал каква ти е машината? Само инфо за процесора не стига.

Link to comment
Share on other sites

10x 6te si sloja linux slack 9 .. vazrajeniq ? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

mi az 8.1 sam slagal i predpolagam 4e 9 daje 6te e po-lesen za install . i da ti kaja 4e ne znam koga 6te e 6tot 6te trqq da go svalq i da si kupa CDz 4e da go hackan na tqh :wacko: :wacko: :wacko:

Link to comment
Share on other sites

peachlover Инсталяцията на Slackware-a не се е променила особено. Принципа на действие с инсталатора се повтаря почти напълно, дори и са направили две три интелигентни неща според мен B)

Link to comment
Share on other sites

Ako ne si sbagqsa6 harda ot pyrviq pyt mi prati edno PM-4e i obadi slacka 9.0 dovolen li e 6toto sam se pobarkal i instalvam vsqkakvi distribucii i versii  :D

Айде стига глупости... Ако ти вярва човек, това само вишисти могат да инсталират Линукс без да си прецакат системата и е 200% сигурно, че нещо ще се прецака. Да ама не. Ако нещо се прецака - причината най-вече е в задклавиатурното устройство. Не забравяй, че компютъра е тъпо парче и прави каквото му кажеш ти. Но обърни внимание - каквото му кажеш, не каквото искаш! Има разлика.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...