Jump to content
BulForum.com

BrowseMan

Members ++
 • Content Count

  182
 • Joined

 • Last visited

About BrowseMan

 • Rank
  Напреднал Член

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

699 profile views
 1. Защото след неговата редакция, Вие с цялата си наглост отново добавихте линка до чуждата обява (но това вярвам го знаете много добре ). Това ви действие е потвърдено от него в ЛС до мен, след предварително изпратено запитване по същият този казус. MIDEX е в почивка, а правилата трябва да се спазват!
 2. 1. Това отново не Ви влиза в задълженията ( да правите коментари на действията ми (справка точка 5 от правилата на раздела)) има си администратори, които да следят моите действия. Вие може да ги сезирате по добре познати канали. 2. Точно така. Радвам се че стигнахме до консенсус, парите са си Ваши правете си с тях, какво пожелаете. Коментарите за коректноста ми след, като добиете опит.
 3. 1. В правилата никъде няма посочено с колко трябва да бъде свалена цената на продукт втора употреба. Подобни неписани правила не важат официално. Имам правото да слагам каквато цена пожелая. Всеки има свободата да закупи или да не закупи стоката. Въпрос на личен избор. 2. Това също си е въпрос на личен избор. И да ме наричате нечестен продавач ( със 99.9999% сигурност ), не е Ваша работа, а на този, който вече е имал опит с мен, като продавач.
 4. Тогава защо го сравнявате с чисто нов продукт, противоречите си колега? Ако бяхте прочели първият ми пост в темата за продажбата, щяхте да разберете, че "екстремални условия на екслоатация" не е имало.
 5. В темата ми има три линка към цената на продукта като нов. Продуктът се продава със доживотна гаранция. Цената е по-ниска от посочената в трите линка с повече от 20лв. Цената не е твърда и всеки, който желае може да се пазари, по телефона или по ЛС. Определено не съм Аз! ПП - Тук казуса е доста простичък. Според линка, който сте посочили продукта е без гаранция, закупен от чужбина, макар и нов. Моят продукт е втора употреба, но с доживотна гаранция, която липсва при посоченият от Вас продукт. Напълно е излишно да продължаваме да спорим. Все пак това е памет, в нея няма движещи
 6. Г-н обикновенни потребителю. След трикратно нарушаване на правилата, мисля всичко е ясно. Съзнателно от Ваша страна и потвърдено от колега модератор, който явно е направил незаслужен реверанс към наивната Ви постъпка. Моля запознайте се подробно с правилата и отнесете въпроса към Администратор, за да получите заслуженото наказание. Темата остава затворена и коментарите към нея ще се правят само на ЛС или директно по телефона. Относно коментара Ви за цената. Смятам всеки си има глава на раменете и сам може да прецени (както сами пояснихте). След като смятате, че посоченият от Вас продукт
 7. Ето и от мене няколко резултата. Бизнес абонат съм на Cooolbox. При тестовете upload канала беше леко натоварен с някакви торенти.
 8. Ти пък не му давай кофти акъли... Давай Кълър давай, избий ги всички..... .
 9. При мен не само, че ми минава през главата, но и не излиза от нея мисълта за гората . Така ми се ходи, че две не виждам само 1,3,1,3,1,3,1,3,1,3
 10. И на 3-те ще им се изредим кактко не са си и помисляли Ще им дойде яко из от задзе Ама и те нема да се усетят от де им е дошло
 11. Обадете и се вие бре поканете я . Ще и кажа ама дали ще доде зависи от вас Сводничество олл дъ луей
 12. Който се интересува от тази "мадама" ето и GSM-a 0889 936050, телефона е АБСОЛЮТНО РЕАЛЕН, можете да звъните абсолютно спокойно. За благодарности (като например бира и разни други почерпки от почти всякакъв род IRC- BrowseMan & BrowseR^)
×
×
 • Create New...