Anteira Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 Търся един билет за пред сцената от 60 лева. Ако някой продава, ще съм много благодарна, мерси. За контакти пишете ми на лс или [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted February 21, 2008 Share Posted February 21, 2008 В Германос продават все още Тук надали ще намериш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted February 21, 2008 Share Posted February 21, 2008 Ц! Няма! Нито там, нито другаде. Точно за там на тревата, както и за някои други места няма. Но няма да се учудя, ако вече няма съвсем никакви. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted February 21, 2008 Share Posted February 21, 2008 Ц! Няма! Нито там, нито другаде. Точно за там на тревата, както и за някои други места няма. Но няма да се учудя, ако вече няма съвсем никакви. има, има... седмица-две преди концерта ще се появят на цени от 100+ лв... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anteira Posted February 21, 2008 Author Share Posted February 21, 2008 има, има... седмица-две преди концерта ще се появят на цени на 100+ лв... Ха, ами да видим. Та аз съм ходила до Германос(от там си взех билета, но е за 50 лева, след предните места....) и като ми казаха няма от 60 лева, за пред сцената и побеснях, а в понеделник, хората с които ще ходя са си взели от 60. Издивях, не знам сега как ще се намери....дано да се намери билет от някъде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
smislenov Posted February 21, 2008 Share Posted February 21, 2008 Билети има в мюзикшопа на Отец Паисий. Днес си взех от там. За терена - 50 кинта, за сектора пред сцената са изкупени отдавна. Но ако искаш да бъдеш възможно най-близо до сцената може да направиш като мен - 70 кинта за трибуните от ляво (сектор 31 и 32) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nohuty Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 zrockbg.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anteira Posted February 22, 2008 Author Share Posted February 22, 2008 Мерси много за информацията. Ама аз съм се уговорила да съм там с едни приятели, а те са си взели от 60 , а аз съм си взела от 50 на терена, защото нямаше от 60, ако не се намери от 60 ще съм в караен случай с този билет. Много се надявам от някъде да намеря, защото е глупаво това разделение, ама и аз съм голям акъл....ако бях отишла по - рано т.е. на 16 - 17 ...ама не.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 Ц! Няма! Нито там, нито другаде. Точно за там на тревата, както и за някои други места няма. Но няма да се учудя, ако вече няма съвсем никакви. Митак, 2 часа след поста ми двама приятели са си купили билети от 70лв. от Германос в Тракия срещу поликлиниката. Сега вече вероятно няма, но тогава е имало Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.