Slot Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 Продавам ADSL рутер, който може да се ползува като Access point, като не се ползува ADSL WAN порта, а само четирите SWich порта. Идеален е ако искате да си пуснете безжична мрежа в къщи или офиса. Cable and wireless 802.11G Wireless LAN ADSL Router (Access point) Снимка: http://www.slot-bg.com/images/products/adsl.png Примерна конфигурация като Access point: Configuration Рутера е практически нов, но е без гаранция. Давам 1 седмица Гаранция за да се пробва че работи! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slot Posted February 17, 2008 Author Share Posted February 17, 2008 Поради множеството запитвания на PM, на въпроса "Мога ли да си сложа кабела от интернет доставчика в рутера и да имам интернет?" Отговора: Не, Интерфейса който се рутира е ADSL, рутера може да се използува да се включи във вече съществуваща жична мрежа (или след жичен рутер), и да се използува като Acess point- тоест да позволи включването на безжични устройства към мрежата съответно и към интернет. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wbyte Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 Shte go vzema routercheto, pri polojenie che mi go donesesh dnes. pishi mi na pm da se razberem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slot Posted February 18, 2008 Author Share Posted February 18, 2008 Shte go vzema routercheto, pri polojenie che mi go donesesh dnes. pishi mi na pm da se razberem Днес не можах, така че ела утре, да го вземеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slot Posted March 5, 2008 Author Share Posted March 5, 2008 Нова цена: 25 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted March 5, 2008 Share Posted March 5, 2008 [deleted] Link to comment Share on other sites More sharing options...
root666 Posted April 23, 2008 Share Posted April 23, 2008 Бартери за други компоненти интересуват ли те? Да речем, тв тунер Chronos Video Shuttle II , с дистанционно, кутия, книжка и всички кабели, няма радио. Link to comment Share on other sites More sharing options...
batmirko Posted April 23, 2008 Share Posted April 23, 2008 взимам го! Link to comment Share on other sites More sharing options...
madnez Posted April 23, 2008 Share Posted April 23, 2008 to razlika mejdu router i access point ima taka kato gledam kakvo obqsniavash tova ne e router a access point ili na bulgarski bezjichen switch ako kolegata se otkaje za 25 lv shte go vzema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarbanov Posted May 11, 2008 Share Posted May 11, 2008 продава ли се още Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.