damajanata Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 чакам предложения Link to comment Share on other sites More sharing options...
tihichkoto Posted January 27, 2008 Share Posted January 27, 2008 За такова нещо ли говориш? http://www.bulcom2000.com/productbg.php?R=...346&p=21591 Имам една такава няма да и искам дадената в сайта цена естествено ще се договорим някак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 27, 2008 Share Posted January 27, 2008 Пусни един РМ на Zlobil - наскоро си беше купил такава карта и може да те ориентира откъде по-евтино да вземеш. П.П. (офтопик / без лоши чувства )/ ...в българския език има някои букви, които се съставят от 2 звука...такава е и буквата "ю" (справка: I-ви клас) Link to comment Share on other sites More sharing options...
damajanata Posted January 27, 2008 Author Share Posted January 27, 2008 мерси предварително за инфото днес си намерих една съштата за 140 лб. нова Link to comment Share on other sites More sharing options...
tihichkoto Posted January 27, 2008 Share Posted January 27, 2008 Знаеш, че бих ти дал моята по-евтино Link to comment Share on other sites More sharing options...
petarzzz Posted January 27, 2008 Share Posted January 27, 2008 toq HICAP e smotan ne si go zimai ako iska6 idi v ANDI i vij cenite na GEOVISION Link to comment Share on other sites More sharing options...
tihichkoto Posted January 27, 2008 Share Posted January 27, 2008 LOL имаме си експерт в областта Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted January 27, 2008 Share Posted January 27, 2008 мерси предварително за инфото днес си намерих една съштата за 140 лб. нова На тази цена е бледо копие ... да се надяваме, че няма да имаш проблеми toq HICAP e smotan ne si go zimaiako iska6 idi v ANDI i vij cenite na GEOVISION На базата на к`во смяташ 4е е смотан, лично съм монтирал 100-тина такива ... обоснови се, любопитно ми стана Link to comment Share on other sites More sharing options...
damajanata Posted January 27, 2008 Author Share Posted January 27, 2008 така забравих да кажа 4е камерите са ми 3 бр. и са със 4ин4оже видео аудио и захранжане естествено и ся брат примерно взема твоята карта и от там нататак ина4е имам сервиз4е монтирам автоаларми , продавам стапала касетофони сд-та и т.н. но не съм постоянно там и искам да знам как е докато ме няма но с това не съм мн запознат 6те ми излезне по скъпо от колкото да викна някои да го направи но съм инат и искам сам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.