Ghetto_Freak Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 Ами това е . Търся да купя дискети за тази игра . Трябва да са работещи . Може и захранване да купя . Цена на дискета ще е някаде около 3-4 лева . Вече зависи от играта , състоянието . Може да предлагата различни неща за старата конзола , но да са работещи !!! Пловдив skype : shvepsa_pk e-mail : [email protected] ICQ : 286-414-596 Това е . Пишете само ако предлагате нещо . Link to comment Share on other sites More sharing options...
tihichkoto Posted January 25, 2008 Share Posted January 25, 2008 Мога да ти предложа цяла конзола ако искаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
debela Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted January 27, 2008 Author Share Posted January 27, 2008 Мога да ти предложа цяла конзола ако искаш Ами я дай да видим само захранването ако може ( да го купя де ) . Ако имаш дискети може и тях да зема . Миналата година изхвърлих една кутия с около 50 дискети с игри и програми за Atari.Повечето не се четяха вече, а и флопито на моето 800XL сдава багажа ... Но т.к. си събирам музей с такива машини, а и Atari е първият ми личен компютър от преди 23 години, бих се радвал ако някои ми предложи да изкупя подобни антики, няма значения дали работят, важен е външния вид и цената ... всяка машинка преди Правец 82/8Д става. А за твоето Atari има колкото искаш сайтове с информация и програми, имаше май и една програма дето записва дискети на 5" IBM флопи за Atari, т.е. от големия комп си записваш игри за твоята машинка, но нямам спомен вече ... Със здраве ... Хмм Не знам за какво ми говориш , но Атари 2600 е телевизионна игра Това представлява : Link to comment Share on other sites More sharing options...
tihichkoto Posted January 27, 2008 Share Posted January 27, 2008 Става въпрос за малката конзолка Atari 2600jr ама за жалост е само та и няма нищо по нея. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 27, 2008 Share Posted January 27, 2008 Но т.к. си събирам музей с такива машини, а и Atari е първият ми личен компютър от преди 23 години,бих се радвал ако някои ми предложи да изкупя подобни антики, няма значения дали работят, важен е външния вид и цената ... всяка машинка преди Правец 82/8Д става. Ако те интересува имам едно ATARI 1040...сигурно знаеш, че това не е от гейм конзолите им, а самостоятелен 16 битов компютър с вграден миди интерфейс и вградена (на чип) операционна система...не съм го включвал от години, но би трябвало да си работи, не ми се вярва от стоене да му е станало нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted January 27, 2008 Author Share Posted January 27, 2008 Става въпрос за малката конзолка Atari 2600jr ама за жалост е само та и няма нищо по нея. Какви пари и търсиш ? Само конзолата без нищо ли е ? Джойстици няма ли поне ? Захранване ? Ако те интересува имам едно ATARI 1040...сигурно знаеш, че това не е от гейм конзолите им, а самостоятелен 16 битов компютър с вграден миди интерфейс и вградена (на чип) операционна система...не съм го включвал от години, но би трябвало да си работи, не ми се вярва от стоене да му е станало нещо. Е това е супер яко ве човек . Защо ще го махаш ? Я дайте цени и двамата па може да измислим нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 27, 2008 Share Posted January 27, 2008 Е това е супер яко ве човек . Защо ще го махаш ? Я дайте цени и двамата па може да измислим нещо Ами защото имам два. Даже мога да те уредя с оригиналния му монитор (12" пак на ATARI) + оригиналната му мишка (двубутонна) и тъй като компютърът си има 2 порта - 1.джойстик + 2.мишка/джойстик, ще ти дам и 2 джойстика, пак атарски - супер яки...ако успееш да ги счупиш, давам награда...майтапът настрана, как и къде са правени - не знам.....освен това имам и много игри и програми за него (на стандартни 3.5" дискети). Пиши на ЛС щом ти трябва... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wbyte Posted January 27, 2008 Share Posted January 27, 2008 Ами защото имам два. Даже мога да те уредя с оригиналния му монитор (12" пак на ATARI) + оригиналната му мишка (двубутонна) и тъй като компютърът си има 2 порта - 1.джойстик + 2.мишка/джойстик, ще ти дам и 2 джойстика, пак атарски - супер яки...ако успееш да ги счупиш, давам награда...майтапът настрана, как и къде са правени - не знам.....освен това имам и много игри и програми за него (на стандартни 3.5" дискети). Пиши на ЛС щом ти трябва... Midex, това е атари ст нали? с колко рам е и колко е хард диска ако знаеш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.