artilerist Posted January 18, 2008 Share Posted January 18, 2008 Продавам акумолатор MONBAT (HIGH POWER). 12v / 45ah 460a (EN) Акумолаторът е на около максимум година. Работи си безупречно. Причина за продажбата му е,че взех по голям 80ah. и този ми стана излишен. цена 35лв. ВЪЗМОЖНИ СА (коментар) (бартер) Като предложения за бартер очаквам от ваша страна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eagle Posted January 19, 2008 Share Posted January 19, 2008 Продавам акумолатор MONBAT (HIGH POWER). 12v / 45ah 460a (EN)Акумолаторът е на около максимум година. Работи си безупречно. Причина за продажбата му е,че взех по голям 80ah. и този ми стана излишен. цена 35лв. (коментар) (бартер) Като предложения за бартер очаквам от ваша страна. Колега,прочети правилата на форума за покупко-продажби и по специално, виж точка 6. Сигурно ще ти заключат темата. Сори за офтопика и още нещо пише се АкумУлатор Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitakat-322 Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 Давам 25лв. ако си навит пиши. Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted January 20, 2008 Author Share Posted January 20, 2008 Сори но за по малко от 30лв. не ми се дава. Намалям и цената с 5лв. или нова цена 30лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted January 23, 2008 Author Share Posted January 23, 2008 Акомулаторът е запазен за FENA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted January 27, 2008 Author Share Posted January 27, 2008 Продаден на FENA Моля затворете темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.