Jump to content
BulForum.com

Волейболист на годината


Волейболист на годината  

27 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Днес БФВ е взела решение тази година да не избира волейболист на годината с оглед на отборния дух за спечелването на квотите за олимпиадата и бронзовите медали на Световната купа. Нека все пак видим, кой смятате че заслужава приза Волейболист на 2007ма година. Гласувайте както смятате!

Link to comment
Share on other sites

Има някой, които се открояват повече от други, но целият отбор се представиха супер. Въпреки това Казийски най ме радва, макар, че в защита е гола вода в атака маже.

Link to comment
Share on other sites

Подобна анкета са направили и sportal.bg по своя инициатива. И макар да е доста трудно да избереш сред предложените (все едно да трябва да определиш кой от политиците е крал най-много), аз дадох моя глас за Теди Салпаров, разбира се без това да означава, че не ги обичам останалите.

Link to comment
Share on other sites

Аз съм с двете ръце за Пламен Константинов. Всичко са добри ова е отборна игра ама без капитан добър няма и добър отбор и за това си мисля, че неговата роля е най-значима, а и бе най-постоянен в изявите си.

Link to comment
Share on other sites

Гласувах за най-талантливия и най-перспективен според мен играч - Матей Казийски.

Link to comment
Share on other sites

Матей наистина е може би най-перспективният и доста добре играещ състезател в света. Но като човек, играещ от 8 години волейбол, мога да ви кажа, че ако не е хъсът и желанието и спокойствието на Пламен Константинов, нямаше да се стигне до никъде. Той е човек с огромен опит, и именно този опит ни помага много. Дори може да си направим извода и от случая с Пушката - може да не направи нещо блестящо, но във важните моменти помогна, и най-важното внасяше респект в противника и самочувствие в отбора. Това е много важно в колективните спортове

Link to comment
Share on other sites

гласувах за неостаряващия Пламен Константинов и се надявам да играе още дълго, защото един отбор е нищо без водач, който да ги обедини. от горе посочените бих отличил владо николов, който на последния турнир игра наистина страхотно и разбира се Салпваров, защото наистина в защита беше невероятен. колкото до казийски нещо напоследък не ми харесва как играе, не знам какви са причините :punk

Link to comment
Share on other sites

Гласувах за Владо ей така - на прима виста и то не защото нямам мнение по въпроса, напротив. Но колкото повече мисля се убеждавам, че отборът не би изгеждал така добре без нито един от тях и всеки допринася посвоему. Иначе моят любимец е Боян, жалко, че не го видяхме повечко на световната купа, но съм сигурна, че има още много да го гледаме, пък и Стоев си знае най-добре. Весели празници!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...