Jump to content
BulForum.com

Продавам Rover 618 1997

Recommended Posts

По същество , клата е нов внос от Англия , с английски/десен волан . Знам , че това е малко тема табу , но от личен опит мога да кажа , че ако някой е мераклия би се научил за максимум 1-2 дена .

За автомобила :

*Rover 618 , 1850к.см. , 115к.с. , ръчна скоростна кутия

*Година на производство - 1997

*Пробег - 250000км. (напълно реални за годините , нямам намерение да злоупотребявам с връщане на километража) .

*Климатик

*Ел. Стъкла

*Ел. Люк

*Централно заключване

*Цвят - златист към сив металик

*Светъл салон

*Оригинално стерео

*Два ключа

*Сменено масло

*Застраховка

*Преглед

*Добри гуми

*Пали на "половин оборот"

*Средна консумация на дълъг път - 6,5Л/100км

Забележки:

*Тампон на носача за смяна (ще бъде сменен преди продажба)

*Централното има нужда от внимание (отключва , но често при заключване се отключва , предполагам датчик за отворена врата , за момента съм свалил бушона) .

Колата е имала 3 собственика . Като нова е закупена от банка и редовно е посещавала оторизираните сервизи на Rover - книжка за доказателство , попълнена до 2003г.Април месец е минала технически преглед пред английския еквивалент на КАТ без забележки и препоръки - (тества се и най-малкият детаил) .

Аз съм навъртял около 10000км. с нея без проблеми и без грам изгорено масло , като изключим един път когато нещеше са запали и аз си помислих , ще е от студа , но се оказа че няма грам гориво - налях една туба и запали веднага .

Утре ще я регистрирам в КАТ . Ще бъде продадена с Пловдивски номера .

Намира се в гр.Пловдив.

За контакти - 0878666954 или на Скайп - panaira

Цена - 3599лв.

Коментар на място .

Снимки - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=204189

Ако имате въпроси , питайте ...

Благодаря

офф:

Сори за офф.. просто искам да помогна на човека, колата е добра ;) но мисля че ще имаш по голям успех ако е пуснеш тук след рег. Цък

Успех с продажбата! ;) и Весели Празници на Всички :)

Няма мито . Мито се слага на коли над 162 коня ( HP ) . Тази кола е под тези коне ( мощност ) и няма мито .

над 163 к.с се дължи акциз,не мито.тогава няма значение дали колата е от ЕС или не.питам за митото,което не се плаща,ако внасяш кола от европейска държава,но не знам от Англия как стои въпроса.

Обръщането на волана май струваше около 2 000 лв,поне така съм чувал.но не знам къде и кой може да го направи

хем е в ЕС,хем не е.валутата им е малко различна...

попитах как стои въпроса с митото,защото някъде четох че колите,внос от Швейцария,трябва да бъдат обмитявани.та ако се дължи нещо подобно,трябва да бъде написано в обявата

хем е в ЕС,хем не е.валутата им е малко различна...

попитах как стои въпроса с митото,защото някъде четох че колите,внос от Швейцария,трябва да бъдат обмитявани.та ако се дължи нещо подобно,трябва да бъде написано в обявата

Абе пич, ти ли знаеш повече от мен, където карам повече от половин година с английски номера ТУК и българска застраховка :D

Мито на коли от Англия не се плаща!!! Ако е над 163 мулета, плащаш АКЦИЗ...

абе пич,ако знаех нещо нямаше да питам :D

тва не ти ли дойде на акъла,като видя,че не изказвам мнение,а задавам въпрос?както написах,четох някъде,че колите внос от Швейцария,трябва да бъдат обмитявани,което също не знам дали е верно.затова попитах как стоят нещата с автомобилите,внос от Англия.

само знам,че скоро няма да може да бъдат регистрирани коли с десен волан,ако не е обърнат на ляв.

Малко със закъснение , но днес цял ден висях на опашката пред КАТ .

Не се плаща мито , Ровера е вече с Пловдивска регистрация . Има си и преглед за 1 година . Англия е един от първите и пълноправен член на ЕС . Мито няма със сигурност .

По повод за забраната за регистрация на десни волани - питах днес и ми казаха , че за сега само се шуми и няма нищо сигурно , но ако се приеме такъв закон , според мен ще е нарушаване на европейските ни права и т.н.

Та за колата , всичко си и е платено , цената е крайна и купувача само ще си поеме разноските по смяната на собствеността -нотариуси и т.н.

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...